9 hetes terhes vagyok, a dokinál 5 hetesen voltam, akkor még csak petezsákot látott, viszont kiderült hogy kétszarvú méhem van, ezért rögtön veszélyeztetett terhesnek vett fel. Azt mondta a dokim ha nincs semmi különösebb tünetem, akkor január 5-én menjek vissza, akkor fogjuk látni már a szívhangot is és hogy rendben fejlődik e a babám.
Szerencsére nincs olyan tünetem ami gyanús lenne, néha néha enyhe görcsöket érzek a hasamban. Csütörtökön megyek vissza a dokihoz, de nagyon félek hogy valami nem lesz rendben. Első terhességem és másfél év próbálkozás után jött össze. Szerintetek minden rendben lesz, csak túlparázom?
2012. jan. 3. 17:20
1/9 anonim válasza:
Túl, de ez normális!:) Szerintem főleg az elsőt (pláne,ha ilyen nehezen jött össze) mindenki egy kicsit túlparázza. Illetve ez még nem is az. Ez szerintem egy normális aggodalom. Én minden uh előtt paráztam már egy nappal,hogy minden oké legyen! Túlzásba persze nem kell vinni,mert akkor végigszenveded a 9 hónapot, aminek szépnek kellene lenni!
Gratulálok!
2012. jan. 3. 17:22
2/9 anonim válasza:
Persze, ha 9 hetes vagy már, akkor biztos minden rendben van. Ha nem lenne rendben, az már kiderült volna. Ne aggódj, pár nap és láthatod a drága picikédet, akinek már babaszerű formája lesz és hallhatod dobogni a kis szívét! Csodálatos! az egész terhesség egy csodálatos érzés, én imádtam elsőre is és most is:) Neked is ezt és minden jót kívánok! Amúgy én is holnap lépek a 9. hétbe. én csak 17-én megyek újra a dokihoz de már alig várom, hogy megint lássam az uh-ot!üdv
2012. jan. 3. 17:41
3/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, és ne is idegeskedj, hisz azzal csak ártasz! CSak pozitívan! Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
2012. jan. 3. 18:02
4/9 anonim válasza:
Normális, hogy aggódsz, mindenki izgul ilyenkor. Biztos minden rendben lesz, nyugi! Pihenj sokat, egyél egészségesen, igyál sok vizet, sétálj, és élvezd ezeket a csodálatos hónapokat! :)
2012. jan. 3. 18:48
5/9 anonim válasza:
Én szinte ugyan ebbe a cipőben járok.Kétszarvú méhe van nekem is. Csak pár héttel fiatalabb terhes vagyok,6 hetes. Tegnap voltam UH-n. 16x16 mm petezsákot látott és 19-re rendelt vissza.A doki azt mondta ez teljesen normális. Én mégis idegeskedek és remélem minden rendben lesz.
2012. jan. 3. 20:53
6/9 anonim válasza:
Bocsi, az offért de mit jelent a kétszarvú méh??
2012. jan. 3. 21:25
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy minden rendben lesz!!!!
Normális, hogy aggódsz, de minden oké lesz!
Majd írj mi volt! (kéz és lábfejleményeket és dobogó pici szívet kívánok csütörtökre!)
2012. jan. 3. 21:26
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást! :) Próbálok nem idegeskedni, de nem olyan könnyű, főleg ahogy közeledik a csütörtök. Nekem a dokim annyit mondott hogy a kétszarvú méh ismert fejlődési rendellenesség, szerencsére komoly gondot nem szokott okozni.
2012. jan. 4. 08:57
9/9 A kérdező kommentje:
Na megjöttem a dokitól! Szerencsére minden rendben. Jó a szívműködés, és 22 mm a babócám. :D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!