Ki vesz fel betegállományba ha nem szeretném végig dolgozni a terhességemet?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász vagy a nőgyógyász javaslatára a házi orvos vagy az én kérésemre a háziorvos? Hogy van ez?2010. aug. 7. 08:57
1/11 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász javaslatára vett fel a háziorvos.
2/11 anonim válasza:
A háziorvos vesz fel, de kérheti a nőgyógyász javaslatát.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hány hetesen mentetek betegácsiba?
2010. aug. 7. 09:04
4/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Korábbi vetélés és magas vérnyomás miatt már a terhesség elejétől, azaz 6. héttől
5/11 anonim válasza:
2. vagyok - 40 éves kor és egy korábbi spontán vetélés volt az indok. De én végül nem mentem betegállományba, 37. hétig dolgoztam, mivel az irodai munka nem volt annyira megterhelő, plusz nagyon kellett a pénz.
Ha rosszul érzed magad, mindenképpen maradj otthon, nem szabad kockáztatni!
6/11 A kérdező kommentje:
12. hétben vagyok, és 38 éves. Október végéig gondoltam hogy maradok (addig muszáj lenne a munka miatt) de utána semmiképpen nem szeretnék már bemenni. Eddig nincs semmi problémám.
2010. aug. 7. 09:18
7/11 anonim válasza:
Nálunk a körzeti nőgyőgyász vesz betegállományba,akihez a tehesgondozóba jársz!Én 5.héttől voltam,szív ,magas vérnyomás,pajzsmirigy miatt!
8/11 anonim válasza:
Mindenképpen a körzeti orvos vesz fel betegállományba,de a nőgyógyásztól kell kérni egy javaslatot betegállományba vételhez.Ezért azt javaslom hogy előbb a nőgyógyásztól kérd a javaslatot és utánna menj a körzetihez.
28hkm
9/11 anonim válasza:
Nőgyógyász javaslatára előzmények miatt,már az 5.héttől tp-re vett a házidoki.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. aug. 7. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!