Miert alszik tobbet a babam? 2 es fel honapos
Figyelt kérdés
a szuletese utan persze sokat aludt , de egy honapra ra, szinte csak fel orakat es felebredt jatszott.. es este kilenc korul szepen ejszakai ketszeri felkelessel vegigaludta az ejszakat. De par napja sokkal tobbet alszik ugy kell felebresztenem.. olvasgattam interneten es talaltam ezt a cikket.. [link]
nagyon megijesztett.. tudtok errol valamit????
2012. jan. 9. 07:34
1/2 anonim válasza:
Valószinüleg nincs semmi baja, de ha idegeskedsz, akkor vidd el orvoshoz, vagy kérdezd meg a védönöt.
2/2 drienn válasza:
Mi 9 hetesek vagyunk es nalunk is igy volt, elso hetekbe sokat aludt, utana keveset es nagyon eberen, ha megemeltem pl. kisagyba tenni mar ebren is volt...most par napja kezdem eszrevenni, hogy ismet alszik akar egy es fel orat is es melyebben...ejszaka a gorcsei ellenere alig tudtam belediktalni a gorcsoldot, mert aludt...pedig megemeltem, parnara tettem stb. Szerintem ha a kedelyllapota jo mig eber es bekesen alszik nem lehet semmi baja,de megnyugtatasodert kerd ki egy doki velemenyet, ha te stresszes vagy o is megerzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!