Le szeretnem szoktatni 14 honapos fiam a szopizasrol. Mennyi ido alatt "felejti el", vagyis nem keri tobbet a cicit?
A lányom nekem is 14 hónaposan szokott le,(szoktattam)mert 7x 8x felébreedt éjjel.....
E`n elözször az éjjelit hagytam el.Nehéz volt 3 napig.Csak vizet kapott üvegböl amit persze ellökött,és sírt.Kotort a pizsiben,stb......De vissza aludt szopi nélkül.!!!
3 nap nehéz volt,majd könnyebb.7 nap alatt "elfelejtette.Az estit alvás elött pedig nem is kérte.Nem kell apának altatnia.De ha neked könnyebb,meg elalszik vele akkor nyugodtan.Nálunk a lányom a mai napig nem alszik el senkivel csak velem.Már 2 éves.
Én lefekvéskor tápszert adok neki, hál isten megissza. Éjjeliről 1-2 hét alatt szokott le, csak vizet adtam neki éjjel, nekem sem fogadta el, de mostmár cici nélkül visszaalszik egy kis nyűglődés után.
Hajnal 4 előtt nem is igazán ébred, úgylátszik a tápszer jóval laktatóbb. Előtte 3-4x kelt szopni.
Szép lassan elapad így a tej, ha nem igazán adsz neki napokig-legalábbis én remélem.
3 hete választottam el a fiam, és a mai nap már nem is kéri egyáltalán, pedig ő cicifüggő volt nagyon.
Én nem zavarnám így össze hogy akkor nappal kap, éjjel nem!
Én egyszerre vontam meg .Se éjjel, se nappal!Nálunk nem volt elég ha apa altat, mert éjjel is kelt!Én leragasztottam sebtapasszal, és mondtuk neki hogy fáj, és bibises!3 nap alatt megszokta!Nem mondom, hogy nem volt hiszti, könyörgés, éjszakai együttsírás,mert úgy sajnáltam, de megérte!
Ne haragudjatok a belekottyért, nem akarok vitát szítani, de nem gyors egy kicsit néhány hét alatt ennyi szopit elhagyni?
A lányom 2 éves és még 3x szopik, de az eddig kiesett szopikat is ennél jóval lassabban hagytuk el. Legutóbb a délutánit 3 hónap alatt sikerült teljesen. Igaz, nem erőltettem a dolgot, csak próbálgattam, mikor van itt az ideje. Nem tudom, én nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés lenne ilyen gyorsan elválasztani, főleg, ha előtte ilyen gyakran szoptak, tehát stabilan igényelték..
Bár, ha muszáj elválasztani, akkor megértem a gyorsaságot.
Csak magánvélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!