Mit tennetek a helyemben? A kisfiam 7 honapos, es egyre tobbet sir! Es raadasul ejszaka sem alszik jol, kb 2-3 szor sirva kel?
Mar maszik, all, lepeget a butorok mellett, de szinte gesz nap sir!!!
Ha nem vagyok a szobaban akkor jol elvan, de ahogy belepek iszonyat uvoltesbe kezd...ha a foldon jatszik es meglat zokogva jon utanam....ha kimegyunk a konyhaba, jon utanam...es meg sir egy darabig, majd lefoglalja magat valamivel...adok neki fakanalat, muanyag dobozt...stb, elvan...de ahogy elindulok a szobaba, ujabb hiszti jon...es maszik utanam...aztan bejon a szobaba es meg sir egy darabig!
Ha ulok a foldon, akkor oda maszik felkapaszkodik rajtam, es hozzam bujik...ha ulok a kanapen, akkor a labamba kapaszkodva felall, es a terdemhez bujik...egyszeruen nemertem! Sohasem volt felkapatva, nem szoktattam kezbe, amikor kisebbb volt, akkor sokkal jobban elvolt, ahogy no ugy egyre roszabb.
Nem faj a pocakja, nem jon a foga, de mar el sem tudom kepzelni mi lehet a gond.
Van valakinek hasonloban tapasztalata? Hogy oldottatok meg???
Szerintem is szeparációs félelem. Itt olvashatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!