Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy éve szakítottam a barátnőmmel, de még mindig nagyon hiányzik. Ráadásul nem is szól hozzám, ki nem állhat. Ti mit tennétek?
Már több, mint egy év telt el. Több lánnyal is lefeküdtem azóta és rövid párkapcsolataim is voltak. De egyszerűen közel sem érzem azt az elsöprő vágyat/szerelmet, amit akkor éreztem, amikor vele összejöttem. Összesen két hónapot jártunk, aminek a háromnegyede rémálom volt. Az első két hét viszont annyira elsöprően nagyszerű volt, hogy se előtte se utána nem éreztem olyat. Azthiszem neki is ilyen volt, bár erről visszafogottan nyilatkozott. Féltem közel engedni magamhoz, ezért inkább szakítani akartam vele. De ő meggyőzött, hogy maradjunk együtt. Utána viszont omladozni kezdett a kapcsolatunk. Adok-kapok játék lett belőle. Szenvedélyesen szerettük és utáltuk egymást. Végül én szakítottam.
Utána próbált keresni msn-en, de én elzárkóztam tőle. Idegesített, hogy csak barátok maradhatunk. Aztán összejött valami málészájú gyerekkel és azóta is együtt vannak. Már iwiw-en se vagyunk ismerősök. Múltkor bejelöltem úgy, hogy 8 hónapja nem kommunikáltunk. Elutasította az ismeretségünket. Írtam neki egy szenvedélyes levelet, hogy mennyire sokat jelentett nekem. Nem válaszolt. Sőt észrevettem, hogy a régebbi "aranykori" leveleinket is kitörölte.
Iszonyatosan lesújt, hogy életem lehetőségét elcsesztem. Nem tudom mit tegyek. Ez volt életem nagy húzása. Képtelen vagyok más lányokkal ilyen szenvedélyt érezni. Ő meg teljesen ki akar törölni az emlékezetéből. Legszívesebben eltűnnék a világból.
Istenem, mintha én írtam volna csak én lány vagyok!
Bocsi az off-ért de én is kíváncsi vagyok ki mit tanácsol!
Ha sikerült ennyire megutáltatnod magadat a csajjal, akkor inkább lépjél tovább.
Most jól érzi magát egy másik sráccal, és neki nem is kell más.
Talán akkor lenne még esélyed nála, ha a kapcsolatuk véget ér. Ilyen dologra tök felesleges várni. Inkább keress új lányt (lányokat), akivel ha nem is annyira de legalább közelítőleg jó a sex.
Furcsa választás az új barátja. Szerintem csak egy bábú, de lehet csak én látom ezt bele.
Természetesen folyamatosan keresgélek és ismerkedek, de senkivel sincs ez. Nemcsak a szexről van szó, hanem ahogy egymásra néztünk. Első pillanattól fogva el voltunk bűvölve egymástól. Csak rá kellett néznem, és majd elolvadtam. Csak néztem az arcát és nem hittem el, hogy lehet valaki ennyire szép. Amikor összeölelkeztünk olyat éreztem, amit senki mással nem. Volt egyszer, hogy csakúgy sétáltunk az utcán és beszélgettünk. Belemerültünk a beszélgetésbe. Aztán egyik pillanatról a másikra mindkettőnk elhallgatott és csak öleltük egymást. Nem értettem, hogy ez hogy lehetett, mert semmilyen jel nem utalt arra, hogy most el kéne hallgatni. Az egész olyan volt, mint egy csoda. Egyszercsak megtörtént.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ezt a csodát jobban megtapasztalni. Nagyon kevés ideig tartott. Valami volt akkor, amit se előtte se utána nem tapasztaltam. Egyébként azóta 22 csajjal ismerkedtem meg valamilyen formában(legalább csókolóztunk), és egyik se hozta azt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!