Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezősi kérdése:
Szerintetek mit tegyek szakítottam a barátnőmmel de sajnos minden nap találkozom vele mert ugyanott dolgozunk és lakunk nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 01:31
1/4 anonim válasza:
Az Így jártam anyátokkal 3.-4. évada részben erről szól.
Egy lakásban lakik a csávó a volt nőjével.
2/4 anonim válasza:
Nem értem mi itt a baj?
Melyikőtök nem tudja feldolgozni lelkileg a történteket?
3/4 anonim válasza:
Szerintem jobb ha kerulitek egymas amennyire csak lehetseges, csak koszones, jobb nem beszelni a minimalis munkakapcsolaton tul. Ha fel ev mulva is bajok vannak, lehet hogy valamelyikotok uj allast fog keresni.
@06:27-nek:
Az itt a baj hogy mivel tovabbra is minden nap latjak egymast a kerdezovel. Nincsenek meg a levalas feltetelei es sokaig fog tartani mire tul tudnak rajta lepni. Akinek volt mar munkahelyi kapcsolata az tudja ezt.
4/4 anonim válasza:
Jó vagy rossz viszonyban váltatok el? Szerintem amennyire tudsz természetesen viselkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!