Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok, lenne igény...

Mit gondoltok, lenne igény ilyesmire? ("Kezdő anyukák", kismamák véleménye érdekel főként. )

Figyelt kérdés
Szakképzett csecsemőgondozótól tanácsadás, segítség abban, mit érdemes megvenni, mi felesleges, hogyan kell ápolni a babát, mire van szüksége, mikor mit kell tenni, hogyan kell hozzátáplálni, mit kell tenni a sikeres szoptatásért, satöbbi... Biztos értitek!
2012. jan. 7. 17:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nos, ha én már fizetnék valakinek, akkor az azért lenne, hogy mosogasson el, vásároljon be, míg én a babával játszom, vagy fordítva.

A lelkiismeretes kismamáknak mindig van egy rokona (anyu, tesó, nagyi, stb), barátnője, védőnénije, akár internete, ahonnan infót, tanácsot kér és kap.

Írta vki korábban, úgy tudnám én is inkább elképzelni, hogy vmi komplex szolgáltatás része legyen.

2012. jan. 7. 21:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ezt a szerepet töltötte be a szülésznő, akit a 20. héten felfogadtunk.

Frissen végzett, egyetemi diplomával, 1 három éves gyerkőccel.

Bármikor hívhattam, amikor segítségre volt szükségem, és tanácsot kérhettem tőle, miből milyet vegyek. A 35. héten pedig eljött megnézni a berendezett babaszobát, elmondta a véleményét, utána egy hozott játékbabán megtanított pelenkázni, fürdetni, ellátott szoptatási tanácsokkal.

Közben jókat beszélgettünk, és amikor eljött az idő, jó ismerősként szültem nála :)

Azóta is hálás vagyok neki, rengeteget tanultam tőle.

2012. jan. 8. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!