1/7 anonim válasza:
Nagyon hatásos, de miért érdekel? Van valami probléma a babáddal?
2/7 A kérdező kommentje:
11 hónapos a babám, és még nem kúszik-mászik csak forog hátról hasra és vissza, szerintem le van maradva, ezért gondoltam, hogy meg kellene próbálni. Viszont hallottam róla ezt is azt is!
2012. jan. 3. 12:10
3/7 sedacurforte válasza:
Testvérem fiát hordták erre, 2 hónap alatt ült, hamar elindult.
4/7 anonim válasza:
Csodákat tesz. Kisfiam hypotóniával született, 2 hónapos kora óta heti 1 alkalommal megyünk. Most 10 hónapos, kúszik, mászik, ül, feláll, oldalazva lépeget. Nem sok idő és magától elindul. Még a gyógytornász is elvan képedve, mennyit fejlődött.
5/7 anonim válasza:
bocs, hogy megkérdezem, de nem küldtek el neurológushoz? csak mert a gyerekorvosotoknak kötelező lett volna 10 hónapos korában, a mászás, kúszás hiánya miatt. és a neurológus szokott tovább küldeni dévényre, én a helyedben biztos elvinném, na meg az okot is ki kéne deríteni, lehet az izmai le vannak tapadva :(
6/7 A kérdező kommentje:
Vidéken lakunk, nálunk nincs sajnos gyerekorvos, a háziorvos ilyenekkel nem foglalkozik, a védőnőről meg ne is beszéljünk inkább. De közben megkaptam egy Dévényes hölgy telefonszámát, már időpontunk is van, elviszem, majd megmondja ő, hogy mi legyen. Az igaz, hogy fáj a babáknak a masszírozás?
2012. jan. 4. 10:10
7/7 anonim válasza:
Szia.Igen,fáj nekik a masszírozás:(Mi is járunk heti 1*,privátba,mert a neurológián azt mondták,hogy nincs rá szüksége,csak otthon tornázzunk,én nem nyugodtam meg és elvittem.Egy alkalom nálunk fél óra,addig masszírozza és tornáztatja a gyógytornász,kisfiam 6hónapos és gyenge a nyaka,de nagyon feszes a háta/válla,már sokat javult,de még ráfér egy pár alkalom:(4000ft nálunk egy kezelés!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!