Aki nem igény szerint szoptat, mit csinál, ha hamarabb megéhezik a baba és sír?
Az első időben mindig mértem,hogy mennyit szopott. Ha keveset,akkor 2 óra múlva megszoptattam. Ha sokat,és aludt,akkor 3-4 óra is eltelt. Két hét alatt kialakult a napirendünk. Az első két hét után fokozatosan leszoktattam az éjszakai szopásról is. Az esti utolsó szopit hamarabb kapta 10 perccel, a reggelit pedig 10 perccel később.
Ha éjjel felébredt,akkor ánizs teát kapott. 3 hónaposan már átaludta az éjszakákat.
De most a melled 3 óránként termel? Vagy hogy érted, hogy 3 óránként van kaja?
Egyébként saját tapasztalat, hogy nem egyforma az igénye a babának, az enyém délelőtt 2 óránként szopott, délután meg 4 óránként. Viszont percre pontosan azonos időben, közben aludt. Sokkal kényelmesebb volt, mindent megtudtam szervezni. Ez nekem bonyolultabbnak tűnik, hogy oké 3 óránként van kaja, de addig meg szórakoztatni kell, hogy kihúzza a 3 órát.
Na, itt vannak megint az okos lepontozók.
Csatlakozom a 2. válaszolóhoz, mértem, mennyit eszik a Picim, és ha kevésnek tűnt, próbáltam tovább szoptatni, illetve számítottam rá, hogy 1 óra múlva már éhes lesz. Mondjuk én vízzel próbáltam húzni az időt.
Mielőtt kiborulnátok, meg jönnétek a WHO-val, a fiam 9 hónapos, és még mindig szopik nagy lelkesedéssel, tápszert még egyáltalán nem kapott.
És szeretem, hogy van egy átlátható rendje az életünknek, a Babám is tudja már, mikor mire számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!