Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használt már valaki pépesítő...

Használt már valaki pépesítő cumit?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán értelme? Hogyan működik? Nem értem... Abban a korban, amikor már a szilárd ételekre szoktatjuk a babát, akkor nem inkább a kiskanalat kéne előtérbe helyezni?
2012. jan. 7. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
soha nem is hallottam még ilyenről...miket ki nem találnak csak hogy menjen a piac???
2012. jan. 7. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még róla. De szerintem elég nagy marhaság. Én is a kezdetektől kiskanállal etettem. Sőt, nem is pépesítettem totál folyékonyra, csak annyira, hogy le tudja nyelni, és ne nyeljen félre...
2012. jan. 7. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam erről. Tudnál belinkelni egyet?
2012. jan. 7. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez az:

[link]

Én nem használtam ilyet. De mivel a fiam nagyon mohó volt, sokszor félrenyelt banánt, almát stb, ha tudom, h van ilyen, lehet, h kipróbálom.

2012. jan. 7. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:

13:17 vagyok.

Inkább neeeem!!! Nem, nem használnék ilyet.

2012. jan. 7. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

SZia..

A kislányomnak vettem és nagyon szeretjük.

Ő nem fuldoklik semmiben és szépen megszokta a rágást is vele én meg nem parázom agyon magam,h valami a torkán akad.

Haszos kis találmány,de ez egyéni megitélés kérdése.

a bátrabb anyukák biztosan kinevetnek érte ,én ezzel biztonságosabbnak láttam a darabos ételek adását.

Gyümölcsök,keksz ,zöldség..ezeket mind beleteheted.

Csak ajánlani tudom!

2012. jan. 7. 22:43
 7/8 anonim válasza:
Mi is használjuk és nagyon jó!!!
2013. ápr. 2. 21:56
 8/8 YinSu válasza:

Mi is vettünk ilyet, nagyon jó. Én is adtam neki kenyérhéjat, alma szeletet, hogy rágicsáljon, de azon kívül, hogy volt, hogy nagyobbat harapott, és féltem, hogy félrenyel, csupa mocsok volt minden.

Ezzel a pépesítő cumival nagyot alkottak. Egyedül hagyhatom a babát, és tuti nem fuldoklik, de nem nyafog, és rágicsál. Én általában gyümölcsöt teszek bele, van, hogy egy fél almát és egy fél banánt teljesen "kiszív" belőle (7,5 hós). De van, aki kekszet is beletesz.

A pöttöm nagyon szereti, mert jön is belőle valami, nem úgy, mint a rágókánál, de mivel kicsik a lukak, tuti, hogy nem nyel félre, és amennyit összerág, annyit ki is szív, így nem lesz minden csupa morcs.

2014. dec. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!