Használt már valaki pépesítő cumit?
Ez az:
Én nem használtam ilyet. De mivel a fiam nagyon mohó volt, sokszor félrenyelt banánt, almát stb, ha tudom, h van ilyen, lehet, h kipróbálom.
13:17 vagyok.
Inkább neeeem!!! Nem, nem használnék ilyet.
SZia..
A kislányomnak vettem és nagyon szeretjük.
Ő nem fuldoklik semmiben és szépen megszokta a rágást is vele én meg nem parázom agyon magam,h valami a torkán akad.
Haszos kis találmány,de ez egyéni megitélés kérdése.
a bátrabb anyukák biztosan kinevetnek érte ,én ezzel biztonságosabbnak láttam a darabos ételek adását.
Gyümölcsök,keksz ,zöldség..ezeket mind beleteheted.
Csak ajánlani tudom!
Mi is vettünk ilyet, nagyon jó. Én is adtam neki kenyérhéjat, alma szeletet, hogy rágicsáljon, de azon kívül, hogy volt, hogy nagyobbat harapott, és féltem, hogy félrenyel, csupa mocsok volt minden.
Ezzel a pépesítő cumival nagyot alkottak. Egyedül hagyhatom a babát, és tuti nem fuldoklik, de nem nyafog, és rágicsál. Én általában gyümölcsöt teszek bele, van, hogy egy fél almát és egy fél banánt teljesen "kiszív" belőle (7,5 hós). De van, aki kekszet is beletesz.
A pöttöm nagyon szereti, mert jön is belőle valami, nem úgy, mint a rágókánál, de mivel kicsik a lukak, tuti, hogy nem nyel félre, és amennyit összerág, annyit ki is szív, így nem lesz minden csupa morcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!