Van valaki, aki használt már "főzelékes" cumit főzelék etetéséhez?
nekem a barátnőm használja, sajnos beteg a fia :(
remélem neked eszedbe se jut az egészséges gyerekedet üvegből főzelékkel etetni! :)
Nem jut eszembe:) Csak láttam az áruházban.
Amikor kicsi volt a lányom, akkor is csak kanállal adtam neki, de elcsodálkoztam, hogy még mindig van ilyen. Most fogom a fiamnak bevezetni az új ételeket, és mivel már nagyobb, a tápszerhez is nagyobb lyukú cumi kell neki. Akkor láttam. És úgy gondoltam, arra utalhat, hogy nagy méretű a lyuk a cumin. De aztán eszembe jutott, hogy lehet, hogy valaki tényleg főzekéket ad vele? Ha igen, miért?
Egyet már értek, ha sajnos beteg a baba, szükséges lehet:(
Nekem van mam-os főzelékes cumim, de azért vettem, mert az AR tápszer csak abból jött ki. A főzeléket mindig kanállal adom.
Pénteken mennünk kell a megyei kórházba, de én oda is viszem az elkészített főzeléket, meg kanalat stb. Valahogy majd csak meg tudom etetni. (izotópos vizsgálatra megyünk, reggel 7kor indulunk, és valószínüleg csak délután érünk haza). Ez csak azért jutott eszembe, mert anyám annak idején amikor a kórházba kellett vinnie vizsgálatra, mindig cumisüvegben vitte nekem a főzeléket (ráadásul csak 3 hónapos voltam)
Igen, ilyesmikre gondoltam, meg különleges helyzetekre.
De el nem tudom képzelni, hogy ebből etet valaki egy egészséges gyereket főzelékkel. Ha van ilyen mégis, megírná, miért?
Nekem a védőnőm ajánlotta, mert kisfiam a mai napig nem fogadja el a kanalat (9,5 hónapos). Ő ajánlotta, én meg úgy gondoltam, hogy nem bohóckodok, hisz soha nem látott a babám cumisüveget, nem most fogom elkezdeni.
Közben fiam átugrotta a pépes étkezést és csak olyan kaját fogad el, ami harapható/rágható. :)
Más is szenved ugyanezzel a problémával a hozzátáplálásnál, több helyen olvastam, hogy ezért is használják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!