Autósülés márkás használt vagy márkátlan de új? Azt ne írjátok légyszi hogy vegyek újat 60 ezerért mert nem tudok.
Ilyen esetben megvenném a barátnőd ülését.
Amúgy nekünk az első gyerekülés egy 40ezres volt, mikor kinőtte a gyerkőc, már nem volt pénzünk újabb 40ezresre, így egy 13ezrest vettünk. Komolyan mondom, sokkal jobb és kényelmesebb mint a drágább.
Én vateráról vettem használtat,szép állapotút nem bántam meg.
Nyugodtan megveheted,sőt vedd meg a barátnődét.hisz tuti infód van az "előéletéről":) esetleg az árat megtudod názni vaterán,vagy tesz-veszen,hogy kb. ott mozog e ,amennyit ő kér érte.
De szerintem igy első olvasatra jó az ár is:)
Vedd meg a barátnődtől!
Én egyáltalán nem vagyok a használt dolgok híve - ilyenekben - , de ismerőstől tutira megvenném.
Inkább egy használt márkás, mint egy új gagyi.
Sajnos tapasztalat.
Van egy új, márkás (BeSafe-ünk), de vennünk kellett még egyet. Vettünk egy új Touragoot (pedig ez még nem is az alja). Verem is a fejem a falba!!! Most nézegetem a használt, normális márkás üléseket.
A Nania vmi borzalom, mintha egy darab deszkán ülne a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!