Melyik ülést érdemes megvenni?
Nekünk a boltban azt mondták, hogy az lehetetlen, hogy egy ülés ugyanolyan jó egy 9 kg-nek, mint egy 36nak.
Mindenképpen vigyétek a babát és próbáljátok bele az ülésbe, hogy neki kényelmes-e. Tudom, hogy egy kicsit fárasztó neki, de egyből megtudjátok melyik fajta jó neki és melyik nem. Mi vittük és volt olyan, amiből egyből mászott is ki. Egy volt, amiben megmaradt, azt megvettük, azóta is jókat durmol benne.
Nekem ilyenkor még szempont volt az is, hogy dönthető legyen, hogyha elalszik, kényelmesen tudjon aludni.
Ilyet vettünk, csak más színben:
9-18kg! Bababoltban dolgoztam :) Kisfiad 5 éves koráig legalább kihúzza. Sőt! Semmiképp se lesz annál több a súlya. De méretre pedig aktuális lesz a csere. Ez idő alatt a huzat is mosva lesz és a köv. méretbe van már barátibb árkategória.
Ajánlom a babaszafari-t Pesten, vannak akciós üléseik. A Belleli Tiziano-nak pl. kifogástalan a törés tesztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!