Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik ülést érdemes megvenni?

Melyik ülést érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Kisfiam majdnem 10 hónapos, 10kg, nagy baba. Most szeretnénk venni autósülést venni, de nem tudom melyik érné meg jobban, a 9-25kg vagy a 9-36kg? Mik a tapasztalatok? Eddig a 9-36kg-ot akartam, de pont ma olvastam, hogy 25kgtól már lehet használni az ülésmagasítót, akkor pedig felesleges a 9-36os ülés, nem?

2011. dec. 3. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a boltban azt mondták, hogy az lehetetlen, hogy egy ülés ugyanolyan jó egy 9 kg-nek, mint egy 36nak.

Mindenképpen vigyétek a babát és próbáljátok bele az ülésbe, hogy neki kényelmes-e. Tudom, hogy egy kicsit fárasztó neki, de egyből megtudjátok melyik fajta jó neki és melyik nem. Mi vittük és volt olyan, amiből egyből mászott is ki. Egy volt, amiben megmaradt, azt megvettük, azóta is jókat durmol benne.

Nekem ilyenkor még szempont volt az is, hogy dönthető legyen, hogyha elalszik, kényelmesen tudjon aludni.

Ilyet vettünk, csak más színben:

[link]

2011. dec. 3. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:
A dönthetőség nálam is szempont. Csak hát elég nagy kiadás, nem szívesen vennék 1-2 év múlva másikat.
2011. dec. 3. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem az is tovább tart, int 1-2 év.
2011. dec. 3. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
*m
2011. dec. 3. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A 9-36-osokról szinte csak rosszat hallottam, a legtöbbnek a töréstesztje sem a legjobb. A 9-25 pedig nem a legelterjedtebb, azt azért nem vennék. Úgyhogy szerintem vegyetek 9-18-ast, utána pedig 15-36-ost.
2011. dec. 4. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

9-18kg! Bababoltban dolgoztam :) Kisfiad 5 éves koráig legalább kihúzza. Sőt! Semmiképp se lesz annál több a súlya. De méretre pedig aktuális lesz a csere. Ez idő alatt a huzat is mosva lesz és a köv. méretbe van már barátibb árkategória.

Ajánlom a babaszafari-t Pesten, vannak akciós üléseik. A Belleli Tiziano-nak pl. kifogástalan a törés tesztje.

2011. dec. 4. 08:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!