Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden zoknit leszed magáról...

Minden zoknit leszed magáról a babám! A liliputi cipőket érdemes megvenni? Hallottam, hogy van akinek csak ezt nem szedi le a lábáról a babája! (? )

Figyelt kérdés
Van más babacipőnk,de azt leszedi.Mondjuk az elöl tépőzáras,könnyen letépi és veszi is le...
2011. nov. 21. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a liliputihoz hasonló puha talpú cipőt vettem a fiamnak a vaterán. 2400.- volt. Szereti, nem tépi le a lábáról. Ha elfelejtem ráadni már ő hozza és kéri, hogy húzzam fel neki. Nekünk bevált.
2011. nov. 21. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk liliputi van, de pont az előbb írtam ki egy kérdést, hogy másnak is ennyire kopik-e a cipő felső része mint nekünk.

Egyébként először én úgy találtam, hogy baromi nehéz feladni a gyerek lábára, mert nagyon szűk a cipő, és nem férni hozzá a baba lábfejéhez rendesen. Most 1 hónap után tartunk ott, hogy teljesen szétfeszegettem már a cipőt, így már végül is nem olyan rossz ráadni.

Való igaz, hogy nem szedte még le a lábáról, de szerintem nem is tudná, ha akarná se.

Nagyon vegyes érzéseim vannak a liliputival szemben, mert egyrészt nagyon drága, és ehhez képest elég gyatra a minősége, ha 1 hónap után ilyen rondán kopik, másfelől viszont elég jó a baba lábán, mégiscsak puhatalpú, vékonyabb zoknira rá tudom adni, és nem fázik a gyerkőc lába a padlón vagy padlószőnyegen.

Ja a másik, vastagabb zoknira nem is tudnám ráadni, mert nem csúszik be a baba lába a cipőbe, nem olyan az anyaga belülről a cipőnek. :-/

Összegezve, azt hiszem nem fogok következőre liliputit venni, ahhoz túl drága.

2011. nov. 21. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én fiaim is állandóan leveszik a zoknit.

Én ezt úgy oldom meg, hogy adok a lábukra egy vékonyabb zoknit, arra pedig rá a harisnyát. Mivel nálunk meleg van a lakásban bőven elég egy harisnya rájuk, nem kell melegítőgatya.

2011. nov. 21. 16:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A harisnya az más,persze az nekünk is fent marad:),de ha nadrág van rajta,akkor csak zoknit adok rá. Ezért kellene egy olyan cipő,amit nem "lehet" levenni.

Kedves első válaszoló! A vaterás kiscipőt sem lehet könnyen leszedni? Mert nekem az lenne a fontos:)

2011. nov. 21. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Első vagyok. Nekünk kukacos van. A boka részénél gumi van, eléggé tágul, ha ráadod, viszont leszedni nem egyszerű. Bár mióta ez van a fiam lábán, soha meg sem próbálta levenni. A zoknik viszont nálunk is mindig repültek. Remélem nektek is beválik.

2011. nov. 21. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi,megtaláltam már,de látom,hogy nincs készleten szinte semmi,pláne nem fiúsban abban a méretben ami nekem kellene. Azt sem írja,mikor lehet előrendelést felvenni,csak azt,hogy most nem....hát köszi. Akkor minek hirdet???

Azért Neked köszönöm!

2011. nov. 22. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg az Estrellát is, hátha találsz ott jót, és nekem a liliputis kérdésemben azt ajánlotta egy anyuka.

www.puhatalpucipo.hu az oldaluk

2011. nov. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!