Minden zoknit leszed magáról a babám! A liliputi cipőket érdemes megvenni? Hallottam, hogy van akinek csak ezt nem szedi le a lábáról a babája! (? )
Nekünk liliputi van, de pont az előbb írtam ki egy kérdést, hogy másnak is ennyire kopik-e a cipő felső része mint nekünk.
Egyébként először én úgy találtam, hogy baromi nehéz feladni a gyerek lábára, mert nagyon szűk a cipő, és nem férni hozzá a baba lábfejéhez rendesen. Most 1 hónap után tartunk ott, hogy teljesen szétfeszegettem már a cipőt, így már végül is nem olyan rossz ráadni.
Való igaz, hogy nem szedte még le a lábáról, de szerintem nem is tudná, ha akarná se.
Nagyon vegyes érzéseim vannak a liliputival szemben, mert egyrészt nagyon drága, és ehhez képest elég gyatra a minősége, ha 1 hónap után ilyen rondán kopik, másfelől viszont elég jó a baba lábán, mégiscsak puhatalpú, vékonyabb zoknira rá tudom adni, és nem fázik a gyerkőc lába a padlón vagy padlószőnyegen.
Ja a másik, vastagabb zoknira nem is tudnám ráadni, mert nem csúszik be a baba lába a cipőbe, nem olyan az anyaga belülről a cipőnek. :-/
Összegezve, azt hiszem nem fogok következőre liliputit venni, ahhoz túl drága.
Az én fiaim is állandóan leveszik a zoknit.
Én ezt úgy oldom meg, hogy adok a lábukra egy vékonyabb zoknit, arra pedig rá a harisnyát. Mivel nálunk meleg van a lakásban bőven elég egy harisnya rájuk, nem kell melegítőgatya.
Köszi a válaszokat!
A harisnya az más,persze az nekünk is fent marad:),de ha nadrág van rajta,akkor csak zoknit adok rá. Ezért kellene egy olyan cipő,amit nem "lehet" levenni.
Kedves első válaszoló! A vaterás kiscipőt sem lehet könnyen leszedni? Mert nekem az lenne a fontos:)
Első vagyok. Nekünk kukacos van. A boka részénél gumi van, eléggé tágul, ha ráadod, viszont leszedni nem egyszerű. Bár mióta ez van a fiam lábán, soha meg sem próbálta levenni. A zoknik viszont nálunk is mindig repültek. Remélem nektek is beválik.
Köszi,megtaláltam már,de látom,hogy nincs készleten szinte semmi,pláne nem fiúsban abban a méretben ami nekem kellene. Azt sem írja,mikor lehet előrendelést felvenni,csak azt,hogy most nem....hát köszi. Akkor minek hirdet???
Azért Neked köszönöm!
Nézd meg az Estrellát is, hátha találsz ott jót, és nekem a liliputis kérdésemben azt ajánlotta egy anyuka.
www.puhatalpucipo.hu az oldaluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!