Mennyit adnátok használt etetőszékért, ha új ára 20. 000 Ft? Egy kis szakadás van rajta.
Az új ára senkit sem érdekel, mivel annaka felét az állam nyeli be, meg a kereskedő, szóval max 5.000 forintot.
De igazából ez egy eladhatatlan cikk, mivel nem napi használati tárgy, és csupán azon szűk rétegnek van rá szüksége akinek kisgyereke van, ha egyáltalán szükségük van rá.
Kedves második! Az a szűk réteg pld a teszveszen kapkod az 5-6 e forint körüli etetőszékekért.
Kedves kérdező: Szerintem kb 5e forintot kérhetnél érte. TÖbbért nem nagyon fogják elvinni.
Én nem adnék érte 5-nél többet, ha szakadt. Inkább csak 4-et.
7 ezerért lehet kapni újat, szétszedhető fa etetőszéket, inkább azt venném, nem egy sérültet drágábban. Tovább fog szakadni!
Biztos azért ennyi, mert állítható a magassága is és a támlája is.
Szerintem ebből a támla állíthatósága teljesen felesleges, mert az etetőszékben enni kell, nem aludni.
Ha olyat nézel, aminek csak a magassága állítható, olcsóbban is kapsz sérülésmenteset.
De persze ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!