Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit adnátok használt...

Mennyit adnátok használt etetőszékért, ha új ára 20. 000 Ft? Egy kis szakadás van rajta.

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link]

így néz ki

2012. jan. 5. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
7000ért vettem vaterán, bolti ára 20e volt, és még szakadás sem volt rajta.Szóval szakadással 7000alattit választanék.
2012. jan. 5. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Igaza van valamelyik előző válaszolónak. Aki etetőszéket akar venni és van rá 10 ezer ft-ja, az inkább vesz egy olcsóbb fajtát, de újat, mint egy drágábbat használtan, szakadtan. Kivétel persze az, aki pont erre a típust keresi, vagy ez nagyon tetszik neki. Úgyhogy én is olcsóbban adnám a helyedben mint 10 ezer, mert így árulgathatod egy darabig, míg nem jön olyan, aki pont ilyen etetőszéket keres mint a tied.
2012. jan. 5. 16:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Én akarok venni, nem eladni, és igen pont ilyen tipusú etetőszéket keresek,mert alap etetőszékünk van, és nem vagyok vele megelégedve.És 10.000 Ft-ért újat csak ugyanilyen alapmodelbe kapok.
2012. jan. 5. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!