Aki itta a málnalevélteát könnyen tágult? Volt repedés/szakadás a méhszájon, hüvelyben?
Ittam a 36.héttől napi 2 bögrével, ízesítve cukorral citrommal. Pikkpakk megszültem, csak kicsi gátmetszés volt.
Nem tudom, mi lett volna, ha nem iszom.
Szerintem érdemes inni, mert ártani nem árt, legfeljebb használ.
az 1.babámmal nem ittam,vacuummal kellett segíteni,akkor varrtak kívül belül :-(
19hónappal utána(most) indított szülésem volt,jól tágultam,egy picit kellett csak kívül vágni.a 36.héttől ittam napi fél L málnalevél teát,mézzel ízesítve.De nekem szorulást is okozott!!!
Szóval vagy emiatt vagy az oxitocin miatt tágultam e jól,nem tudni,de én hiszek a teában :-)
Szia.A 36.héttől kezdtem el inni,napi fél litert, simán(ízesítés nélkül).Már a 32.héttől 2100volt a méhszájam,gondoltam pikk-pakk meglesz a fiam.Sajna nem így lett,19óra vajúdás utám,repedtem belül,vágtak kívűl(ja és varrtak is),lett meg a pici fiam:-).Én nagyon hittem benne,hogy segít:(.Persze ez nem jelenti azt,hogy neked nem segít,idd csak hátha....Viszont nagyon szorulásos voltam végig a terhesség alatt,azon segített:D
Üdv.22hós nagyfiú anyuja
Szia! 5 hétig ittam a málnalevél teát, és nagyon lassan tágultam. 13 óra vajúdás után megcsászároztak. Életem leghosszabb órái voltak azok.
Szülés után olvastam, hogy a málnalevél tea miatt gyakori a túlhordás. Én a 42. héten szültem. Hogy a tea miatt vagy sem, ez már sose fog kiderülni, de a következő terhességemnél biztosan nem fogom inni.
Én kb. a 36 héttől kezdtem inni a málnalevélteát, de csak egy hétig ittam. Nálam a 38.héten burkot repesztettek, de 2,5 óra alatt lett meg a kisfiunk de én szedtem homeobogyókat is a 36 héttől és szülés közben is, nagyon gyorsan tágultam egy óra alatt bő négy ujjnyira.
Én csak javasolni tudom ezek használatát. Az is lehet hogy inkább alkat kérdése, de ártani nem árt egyik se. Főleg a homeopátia nem árt. A málnalevélteáról mondják hogy pont ez húzza el a szülés kezdetét, mert hogy annyira ellazítja a méh izomzatát, hogy táguljon a méhszáj, hogy közben meg nem lesznek méhösszehúzódások... bár azt is lehet olvasni hogy pont a méhösszehúzódások tágítják a méh szájat. Még maguk az orvosok, szülésznők se nagyon tudják mi a jobb. Úgyhogy szerintem mindenki használjon amit szeretne, inkább az a lényeg hogy ki melyikben hisz, és akkor használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!