Első cipőt milyet és mikortól?
10 hónapos a fiam,még csak feláll és kanapé,asztal,szekrény mellett lépeget.Inkább mászik még.
Mikortól érdemes neki kiscipőt(bőr)húzni a lábára?Melyik a legjobb(tudom,ahány ember annyi vélemény),de én a legjobbat keresem?!
Kemény talpú, bokatartós cipőt akkor, amikor már jár. Nem lépeget, jár. A gyógytornászunk mondta. És akkor is ugyanannyit legyen mezítláb egy nap, mint cipőben (mármint bent).
De bőr talpút szerintem adhatsz rá, a lányomnak is van, ő is 10 hónapos. Mondjuk ő többet járkál, mint mászik, és sok helyen járólap van nálunk. A zoknit meg mindig elhagyja. :)
Kaptunk karácsonykor tesóméktól Adidas kiscipőt. Bőr talpú, inkább mamusz jellegű. Nagyon jó, nem veszi le, és nem fázik benne a lába. Ilyen:
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudom még ráérek vele,nem is holnap gondoltam,hogy a lábára húzom.De szeretek előre tájékozódni. :)
Ez az Adidas nagyon kis édes,eddig csak zoknizott,de egyre többet áll fel és lépeget,a zokni nálunk is elmarad néha,ez köztes megoldásnak jólenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!