Edus83 kérdése:
Ha elkezdett állni, a babám, és állandóan mászik, áll, akkor már most kellene kis cipőt vennem itthonra is? Ha igen milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 10:47
1/5 anonim válasza:
Én itthonra nem vettem cipőt, állítólag jobb, ha eleinte még mezítláb vannak.
Szerintem ha még csak álldogál, végképp nincs szükség cipőre. Ha már lépeget, akkor talán van értelme.
2/5 anonim válasza:
Nekem is azt tanácsolta mindenki,akivel ezügyben beszéltem,hogy nem kell.
Azért,hogy ne fázzon a talpa a kisfiamnak,én vastag,csúszásgátlós zoknit szereztem be,illetve mamuszt.
Azóta is (hamarosan 2 éves lesz) csak odakintre adok rá cipőt,a házban zokniban,harisnyában van.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is a csúszásgátlós zokni vált be. Ahogy ráadtam bentre cipőt, még csak fel sem akart állni benne, szedte le a lábáról, és csak mászott benne, járni nem akart. Pedig pille könnyű, nagyon puha talpú cipő volt, de nem bírta. Szerintem is jobb a zokni.
4/5 anonim válasza:
A lányom már szaladgál, de itthon csakis zokni van rajta.
Soha nem fázott fel.
A lábizmok úgy erősödnek, ha többet van mezítláb.
Utánanéztem, amikor elkezdett ácsorogni.
5/5 anonim válasza:
SZia! egyet értek az előttem szolokkal, de még hozzátenném hogy ha úgy érzed hideg a kő adjál rá nyugodtan mamuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!