Dohányzástól elrettentő videókat, képeket ajánlanátok, amivel a páromat meg tudnám ijeszteni, hogy ne dohányozzon állandóan?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 13:19
1/6 anonim válasza:
2/6 tetris válasza:
Mondd meg neki, hogy a sok bagótól esetleg potenciagondjai lesznek néhány éven belűl. Sztem ez elég hatásos!!!
4/6 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén, saját jogod az egészséghez való jog, ezt nem kell eltűrnöd..ha nincs tekintettel rád, te miért lennél azzal, hogy mindennap, amikor megcsókol el kelljen viselned a hamuízt..én tuti nem tenném. Nekem volt egy barátom, ő sem cigizett..aztán kiderült,hogy yvégig hazudott nekem és megéreztem a cigiszagot rögtön. Azt mondta nem hagyj abba.Én meg elhagytam, mert nem bírtam elviselni. MI lesz ,ha gyerek lesz?
5/6 anonim válasza:
egy igazán függő dohányost nem fognak elrettentei a videók meg a képek, én is csak az ára miatt vagyok leszokóban, meg egyik barátnőm a kutyaorrával mindig kiszagolja, ha cigiztem, és nagyon utálja a bűzét.
azzal tudsz rá hatni, ha mindig mondod neki, h milyen kellemetlen ez neked, és ak talán csak ak fog cigizni, amikor te nem vagy ott.
6/6 anonim válasza:
Mond meg neki ha olyan penge és meg akar halni hamarabb ne füstszűrővel szívja a cigit. Szívjon el 4-5 szűrő nélkül !
Vagy matekozz 1 doboz 600Ft/nap, 10nap 6000Ft ,100nap 60000Ft, 300nap 180 000Ft egy jó nyaralás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!