Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád,...

Mennyi idős volt a babád, amikor megvetted Neki az első, első lépés cipőjét, milyet vettél és miért? És mennyi ideig hordta a cipőt? Neten rendelhetek-e?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lakásban nem hordott cipőt. Amikor már biztosan járt,akkor vettem neki házicipőt,de állandóan levette a lábáról. Utcára pedig csak akkor kapott cipőt,amikor már sétált is odakint.
2010. dec. 14. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

10 és fél hónapos. Akkor indult el egyedül, és folyton mászkált. Elefantent vettem, mert véleményem szerint fontos a jó cipő, és ez annak tűnt (és tűnik mai napig).

Lakásban superfit szandit hord (ugynolyan jó, mint az elefanten), mert az ortopéd orvos azt mondta, a szabadban ne hordjon cipőt, de betonon/parkettán hordjon.

2010. dec. 14. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1 évesen vettünk neki egy Elefanten-t a lakásba. Akkor már stabilan állt és lépegetett a bútorok mellett. Azért ilyet vettünk, mert ennek teljesen puha volt a talpa és ez az egy volt, ami jó volt a lábára.

Nagyon szereti, biztos jó járkálni benne, mert nem akarja leszedni a lábáról, nem úgy, mint a kocsicipőt pl, amire nagyon kell figyelni.

Már másfél hónapja hordja, gondolom még jó lesz rá 1-2 hónapig, annyival vettem csak nagyobbat, amennyivel max. ajánlják. (fél cm)

Én NET-en azért nem rendelnék, mert az üzletben is pl. felpróbáltunk egy csomót, más-más méretekből is. Ez a cipője 20-as, de más márkából a 20-as akkora volt rá, mint a bohóccipő. A kocsicipője pl. 17-es és az is jó rá. Szóval ez lutri NET-en, és azért nem 2 forintba kerülnek!

2010. dec. 14. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
11 hónaposan kapott elefantent.
2010. dec. 14. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy éves volt a kisfiam, amikor megvettük az első cipőjét, szintén Elefanten márkájút. Elég drága volt, 10.000.- Ft, de kifejezetten első cipőnek ajánlják, puha bőrből volt, a talpa jól hajlott, a bokáját pedig tartotta. A lakásban zokniban van, így a cipőt az utcai sétákra használtuk. Kb. három hónap alatt nőtte ki.
2010. dec. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!