Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák! Szeretitek a...

Kedves Anyukák! Szeretitek a védőnőtöket? Ha igen, mit szerettek benne, ha nem, mit nem?

Figyelt kérdés

Fontos számomra minden válasz!

Köszönöm szépen előre is! :)

2012. jan. 5. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az első védőnőm nagyon aranyos volt, szerettük. A 2. (mostani) olyan mint a 17:34-es válaszoló-é. Talán ugyan az? :)
2012. jan. 5. 18:07
 12/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egyről beszélünk! :)

Már most borsózik a hátam, mivel a jövő héten el kell vinnem a kisfiamat státuszra. :(

2012. jan. 5. 18:12
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt nem tudjátok, hogy melyik főiskolán/ egyetemen végzett a védőnőtök?

Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek! :))

2012. jan. 5. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:

A mienk annyira "szuper" és hasznos volt, hogy inkább aláírtam egy lemndó nyilatkozatot, hogy nem tartunk igényt a szolgálataira. Terhesség alatt 3x találkoztam vele, ill. a gyerekek születése után 1x, de semmi értelmeset nem mondott, segítséget, tanácsot nem adott. Mobilszámot amúgy sem adott, a vonalas központin meg sosem tudtam elérni.

Arra amúgy sincs szükségem, hogy váratlanul betoppanjon hozzánk "nézelődni".

2012. jan. 5. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Úgy látom nekem nagy szerencsém van:)

Egy fiatal lány/nő, azt hiszem olyan 25-28 év körüli. Sok tapasztalata még nincs,mivel nincs saját gyereke de látom, hogy nagyon igyekszik és segítőkész. ha kérdezek tőle valamit, mindig elmondja amit tud, amit a többi anyukától hallott, amit gondol, és rám bízza, hogy mit teszek.

Szívesen fogadom ha jön, beszélgetünk, nem csak a gyerekről, egyéb hasznos helyi dolgokról, mert mi nem rég óta lakunk itt. Bicajjal jár és múltkor felhívtam, hogy ha erre jön más anyukához, hozzon nekem el egy receptet a doktornőtől. Szívesen megtette, már aznap itt is volt vele.

Sajnos már nem emlékszem, hogy hol végzett, pedig mesélte, de elfelejtettem. Azt tudom, hogy diplomás és azt is, hogy előtte hol érettségizett, de hogy hol szerezte a diplomát?

2012. jan. 5. 18:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Szombathelyen, Budapesten és Kaposváron van védőnő képzés. Én a szombathelyiről sok rosszat hallottam (védőnők nem is tanítják, nem kérnek szigorúan számon stb), igazából ezért érdekel, hogy hol végezhetett. :)
2012. jan. 5. 19:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha valaki nincs megelégedve, nem jelentheti ezt valahol és kérheti a cseréjét? Tudom, hogy lakóhelyhez kötött, de akkor is.
2012. jan. 5. 19:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Szegeden is van védőnői szak! Az enyém ott végzett
2012. jan. 5. 20:08
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen, Debrecenben és Szegedben nem voltam biztos. :)

Én úgy tudom, hogy lehet kérni a védőnő cseréjét.

2012. jan. 5. 20:09
 20/23 anonim ***** válasza:
nekem addig nagyon hasznos volt a védőnő, míg terhes voltam, minden héten találkoztunk mert veszélyeztetett voltam, bár segíteni csak azért tudott, mert egy idősebb nénivel ültek mindig együtt :) Mikor megszületett a babám, egy hét után jelent meg először, addig csak facebookon like-olta a képeimet a babáról:) aztán mikor eljött, akkor mindenre az volt a válasza hogy majd megkérdezem, majd megnézem, majd az interneten... tanácsadáson sem láttam egyszer sem... most terhes, így kaptunk új védőnénit.. egyszer láttam eddig (többször nem is volt indokolt) őt még szeretem:) úgy látom több mindent tud, tapasztalt is... remélem vele jobban járunk:)
2012. jan. 5. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!