Kedves Anyukák! Szeretitek a védőnőtöket? Ha igen, mit szerettek benne, ha nem, mit nem?
Fontos számomra minden válasz!
Köszönöm szépen előre is! :)
Lehet, hogy egyről beszélünk! :)
Már most borsózik a hátam, mivel a jövő héten el kell vinnem a kisfiamat státuszra. :(
Azt nem tudjátok, hogy melyik főiskolán/ egyetemen végzett a védőnőtök?
Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek! :))
A mienk annyira "szuper" és hasznos volt, hogy inkább aláírtam egy lemndó nyilatkozatot, hogy nem tartunk igényt a szolgálataira. Terhesség alatt 3x találkoztam vele, ill. a gyerekek születése után 1x, de semmi értelmeset nem mondott, segítséget, tanácsot nem adott. Mobilszámot amúgy sem adott, a vonalas központin meg sosem tudtam elérni.
Arra amúgy sincs szükségem, hogy váratlanul betoppanjon hozzánk "nézelődni".
Úgy látom nekem nagy szerencsém van:)
Egy fiatal lány/nő, azt hiszem olyan 25-28 év körüli. Sok tapasztalata még nincs,mivel nincs saját gyereke de látom, hogy nagyon igyekszik és segítőkész. ha kérdezek tőle valamit, mindig elmondja amit tud, amit a többi anyukától hallott, amit gondol, és rám bízza, hogy mit teszek.
Szívesen fogadom ha jön, beszélgetünk, nem csak a gyerekről, egyéb hasznos helyi dolgokról, mert mi nem rég óta lakunk itt. Bicajjal jár és múltkor felhívtam, hogy ha erre jön más anyukához, hozzon nekem el egy receptet a doktornőtől. Szívesen megtette, már aznap itt is volt vele.
Sajnos már nem emlékszem, hogy hol végzett, pedig mesélte, de elfelejtettem. Azt tudom, hogy diplomás és azt is, hogy előtte hol érettségizett, de hogy hol szerezte a diplomát?
Igen, Debrecenben és Szegedben nem voltam biztos. :)
Én úgy tudom, hogy lehet kérni a védőnő cseréjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!