Kedves Anyukák! Szeretitek a védőnőtöket? Ha igen, mit szerettek benne, ha nem, mit nem?
Fontos számomra minden válasz!
Köszönöm szépen előre is! :)
Összességében szeretem:)
Ha kellett valami, mindig rendelkezésre állt, kérdezhettem, válaszolt, és nem telepedett rám túlságosan, nem volt "sok" soha.
Jó fej:)
Összességében szeretjük, mert kedves aranyos szimpatikus és (eddig) minden kérdésemre tudta a választ, segítőkész.
Egyetlen dolog van ami nem tetszik, azt mondta hívjuk bátran ha kérdésünk van, csak sajnos telefonon nem lehet elérni:-( Így maradnak a személyes találkozások.
Irigyelem az olyan anyukákat, akiknek sikerült jó védőnőt kapni.
Nekem nem sikerült :(
Egyáltalán nem segítőkész, nem is jön hozzánk ki (nem csak hozzánk), ha kérdezek tőle valamit, nem mindig sikerül neki a kérdésemre válaszolni, nem ad felvilágosítást pl. a védőoltásokról stb.
2 gyerekes anyuka , szóval elméletileg volna neki tapasztalata.
Egyébként nem szimpatikus, egyáltalán nem gyerekek közé való.
17:34 es vagyok!
Ha például az utcán találkozunk, meg sem áll megnézni. Elmegy mellettünk.
Az első védőnőnkben szinte mindent szerettem, rendkívül precíz, alapos szakember volt, aki mindenre tudott valami megoldást, választ találni. Azt pedig nem annyira szerettem benne, hogy szinte minden találkozásunkkor finoman utalt arra, hogy nem tartja jónak a választott gyerekorvosunkat, mi azonban szeretjük.
A második, mostani védőnőnkben nem tetszett, hogy hónapokig nem lépett velünk kapcsolatba, és nem jött ki az egy éves státuszra házhoz (tudom, mások sosem mennek házhoz...). A férjem ezért később ment aznap dolgozni, az ikreket nekünk kellett odavinni télen, és jó ideig várakoztunk a fűtetlen váróteremben. Szóval nem szeretem benne, hogy ő nem alapos, láthatóan összeszedetlen, rendszertelen. Ugyanakkor szeretem benne, hogy kedves, nyílt, barátságos, és szerintem igyekszik jónak lenni (még elég fiatal amúgy).
Nem!
Mindig váratlanul állít be hozzánk,pedig rend,tisztaság van!
És a cipőjét sem veszi le soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!