Milyen a DM-es Babylove pelenka? Ti szeretitek, bevált?
Lányom 22 hónapos, születése óta szinte csak Pamperst használunk, voltak egyéb próbálkozások, de nem tetszettek.
Eszembe jutott, hogy van még egy DM-es kuponom amit ma lehet utoljára beváltani, elszaladtunk venni pelenkát, az amúgy is kell mindig. Van még itthon másfél zsáknyi, ezért a nagyobb méretet néztem.
Most a Pampersből a 4+-ost használjuk. Valahogy megakadt a szemem a DM-es pelenkán és inkább abból vettünk egy nagy dobozosat 5-ös méretben. Sokkal olcsóbb, gondoltam kipróbáljuk.
Remélem nem volt ablakon kidobott pénz, mert akkor gutaütést kapok:(
Még ki sem bontottam megnézni, hogy legalább hasonlít e valamennyire a másikra.
Fiamnak 3 hónapos korától kezdve azt használtuk, mert ha kakil akkor mindegy milyen pelenka volt rajta mindegyikből kifolyt a kaki, ezért úgy döntöttem ,hogy akkor legalább legyen olcsó. Később, amikor normális állagút kakilt, akkor pedig annyira megszerettük, hogy végig azt használtuk.
Kislányomnál már nem kísérleteztem, egyből ebből tankoltam fel. Az anyatejes híg kaki kivételével soha nem volt balesete.
Köszönöm Nektek, megnyugodtam:) Kíváncsi vagyok milyen lesz!
Nem is értem, hogy eddig miért nem vettem soha, pedig mindent ott veszünk mindig, de annyira ráálltam a Pampersre, hogy eszembe sem jutott.
DM-es tápszert veszünk, tusfürdőt, egy csomó minden más is saját márkás, ja az úszópelus is olyan.
Na mindegy, jobb később mint soha, igaz?
Mi pamperst,liberot,huggiest vettünk,mindig azt amelyik akciós volt.Aztán egyik nap kisfiam kicsattogott a liberotól és egyik ismerős anyuka adott kölcsön dm-es pelust.Azóta csak azt használja a kisfiam.Mindig az 50pontos kuponnal veszem meg és így kedvező az ára.Biztosan nem lesz vele gondotok.:)
BÚÉK
Köszönöm Nektek is!
Ma kibontottam, jól néz ki, de még nagy lesz szerintem, de nem bánom!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien elégedettek vagytok vele.
Annyira belelkesedtem, hogy szerintem veszek ebből is 4+-at, látom a dobozán, hogy van, és áttérünk erre.
Nektek is BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!