Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A DM-es babylove pelenka a...

A DM-es babylove pelenka a pampers vagy libero pelushoz hasonlít inkább? Tapasztalatok róla? Megéri ezt használni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a bellára hasonlít. nem tudom, én csak 1x vettem még 2 éve, nekünk nem jött be. múltkor viszont akartam venni mert már drágállom a pamperst, basszus drágább volt így liberót vettem :O megérni biztos nem éri meg ha csak nincs kuponod rá
2011. dec. 21. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Vastagságra a kettő között van!Én szeretem,DE 25%-os kuponnal ugyanott vagy a Pamperssel is,sőőőőőt...

És azért az jobb minőség,többet bír szerintem,mint a Babylove-os....

3/11 anonim ***** válasza:
1 vagyok, az lemaradt, hogy ez 5ös méret, lehet a kisebb méretben van ár-különbség
 4/11 anonim ***** válasza:

Én egyik gyerekemnél sem szerettem, nem jött be, jött a pisi minden irányból, szétszakadt a gumirésze, összeállt egy csomóba, stb stb...

Függetlenül ettől azt mondom, próbáld ki, hátha neked és a babádnak bejön.

2011. dec. 21. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Mind a két fiamnál végig ezt használtam, nálunk csak a libero verte. A pamperst én utálom, nekünk minden kifolyik belőle. Dm-esből még sosem. Szerintem árban is az egyik legjobb.

De próbáld ki, látod, én erre esküszöm, másnak meg nem jön be.

2011. dec. 21. 20:51
 6/11 krisztivan ***** válasza:
Liberót még nem használtunk,pamperst már igen.Éjszaka átázott,és rövidebb a dereka és a combjára is alig bírtam ráfeszegetni.Nekünk nagyon bevált a DM-es pelus,igaz én is mindig kuponnal veszem.
2011. dec. 21. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is kuponnal veszem a babylove-ot igy 1500 ft egy csomag és natur, természetes ayagokat tartalmaz.Liberohoz hasolitanám inkább!
2011. dec. 21. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a liberohoz hasonlít inkább. Én mindhármat próbáltam már, most babylove-ot használunk, pampers nem jött be, egy időben meg volt, libero-t. Dm márkával teljesen megvagyok elégedve. Egyik ismerősöm nappalra használ dm-eset, estére libero-t, neki így vált be. Plusz ha egyet kipróbálsz, az sem biztos, hogy végig jó lesz, pl ha elkezd mozogni vagy járni, lehet, h érdemes majd mást is kipróbálni.
2011. dec. 22. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is a liberót mondom, de a dm-esre szavazok. A 3mas méretet veszem kuponnal és eddig a 27ft-os darabárat semmi nem tudta felülmúlni (vagy alul?:)). Még ha a pamperst kuponnal veszem, akkor sem jön ki ennyire. Lehet, hogy később a nagyobb méreteknél majd nem így lesz, de addigis ezt használjuk :)
2011. dec. 22. 09:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Pamperst használtunk de egy ideje mindig kifolyt a pisi. Váltottam Liberora, de gondoltam kipróbálom ezt de lehet nem kísérletezem ha valóban igaz hogy a pamperstől vékonyabb. köszi a válaszaitokat.
2011. dec. 22. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!