A Pampers Sleep&Play ugyanakkora mint a Pampers Active Baby?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni a kisfiamnak pampers sleep&play-t,mert most jó áron találtam,régebben használtuk és jó volt,most pampers active baby-t használunk és 4es méretet,a kérdésem az lenne,h a Pampers sleep&play-böl is jó lenne rá a 4es méret,vehetem azt?
Válaszokat elöre is köszi!
2011. nov. 26. 15:46
1/1 anonim válasza:
Én szívtam a mérettel, bár nem ebben a kombinációban. Nekünk 2-es pelus kell, kérdezték a látogatók, milyet hozzanak, mondtam Pamperst, csak azt nem tettem hozzá, hogy fehéret, úgyhogy kaptunk sleep&play narancssárgát, ez jóval kisebb, mint a fehér. Ha tudsz, menj el ismerőshöz, aki olyat használ és nézd meg van-e különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!