Testvérbabakocsitok milyen van? Hol vettétek mennyiért? szeretitek?
ebben az ABC-ben nem zavar hogy a kisbabádat nem nagyon látod? Barátnöméknek ABC van sima babakocsi és nézegették ezt de azt mondta hogy nem látná a bébit benne.
mi még gondolkodunk de Teutonia márka van nekünk, lehet olyat veszünk.
Phil and Teds. Nagyon-nagyon szeretem, mert nem nagyobb, mint egy szimpla kocsi, és nagyon jól elférnek benne. A Brendonban vettük 95ezerért (az extra testvérüléssel együtt). A miénk lett az utolsó darab, sajnos már nem forgalmazzák. Szerintem ezért is volt ilyen "olcsó", mert egyébként 130-140 ezer körül van az eredeti ára, pl. a márka honlapján.
Viszont láttam, hogy már más cégek is árulnak hasonló kialakítású testvérkocsit, amit be lehet szerezni könnyen.
köszi a válaszokat!13 hó lesz a különbség
hát nem tudom megnézem a gracót
nekem az ICANDY pEAR TETSZIK
600 FONT ITTHON NEM ÁRULJÁK-(
Phil and Teds van egy nönek a tornán ahova járunk, és ö nem szereti. az újszülöttet azt mondta nehezen teszi be beöltöztetve az alsó részre. én is néztem azt, de azért egy normál kocsi mellett sokkal nagyobb is, habár azért nem olyan széles.
kérdezö: megnéztem amit írtál márkát, de valahogy nekem az nem szimpi mert nagyon magasan van a tesó.
érdekes hogy néztem már többet, nekem is az lenne a szimpi hogy ne egymás mellett legyen, de valahogy úgy érzem amelyik hátul lesz az nem lát ki.
de lehet mi csak testvérfellépöt veszünk, olyat amire ülni tud, nálunk 21 hónap lesz köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!