Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testvérbabakocsitok milyen...

Testvérbabakocsitok milyen van? Hol vettétek mennyiért? szeretitek?

Figyelt kérdés

2011. dec. 11. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van és imádom!!!

[link]

2011. dec. 11. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam 1.5 év van a lányok között és egy agyonhasznált (10,000ft-os) GRACO Stadium Duo-t vettem Teszen. Az első 5 hónapban volt rá szükség, mert a nagy későn kezdett járni így 1.5 évesen még alig-alig gyalogolt pár percet. Arraz 5 hónapra életmentő volt, de utána már egyre kevesebbet használtuk és pár hónapra rá el is adtam. Nem érdemes szerintem újat és csillivillit venni... Tökéletesen jó volt 10ezerért ez a Graco. Amúgy én Graco-párti vagyok.
2011. dec. 11. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:

ebben az ABC-ben nem zavar hogy a kisbabádat nem nagyon látod? Barátnöméknek ABC van sima babakocsi és nézegették ezt de azt mondta hogy nem látná a bébit benne.

mi még gondolkodunk de Teutonia márka van nekünk, lehet olyat veszünk.

2011. dec. 11. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
1.vagyok,hatalmas ablak van rajta és azon tökéletesen látom...
2011. dec. 11. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Phil and Teds. Nagyon-nagyon szeretem, mert nem nagyobb, mint egy szimpla kocsi, és nagyon jól elférnek benne. A Brendonban vettük 95ezerért (az extra testvérüléssel együtt). A miénk lett az utolsó darab, sajnos már nem forgalmazzák. Szerintem ezért is volt ilyen "olcsó", mert egyébként 130-140 ezer körül van az eredeti ára, pl. a márka honlapján.

Viszont láttam, hogy már más cégek is árulnak hasonló kialakítású testvérkocsit, amit be lehet szerezni könnyen.

2011. dec. 11. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is Graco Staduim Duo van, újonnan vettük 40.000 ft-ért, nagyon szeretjük.
2011. dec. 12. 20:39
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!13 hó lesz a különbség

hát nem tudom megnézem a gracót

nekem az ICANDY pEAR TETSZIK

600 FONT ITTHON NEM ÁRULJÁK-(

2011. dec. 13. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Phil and Teds van egy nönek a tornán ahova járunk, és ö nem szereti. az újszülöttet azt mondta nehezen teszi be beöltöztetve az alsó részre. én is néztem azt, de azért egy normál kocsi mellett sokkal nagyobb is, habár azért nem olyan széles.

kérdezö: megnéztem amit írtál márkát, de valahogy nekem az nem szimpi mert nagyon magasan van a tesó.

érdekes hogy néztem már többet, nekem is az lenne a szimpi hogy ne egymás mellett legyen, de valahogy úgy érzem amelyik hátul lesz az nem lát ki.

de lehet mi csak testvérfellépöt veszünk, olyat amire ülni tud, nálunk 21 hónap lesz köztük.

2011. dec. 13. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a Phil and Teds-es, uhh, azt tényleg elhiszem, hogy nem egyszerű belevarázsolni a beöltöztetett újszülöttet! Nekem a kicsi májusi, úgyhogy mire jött a felöltözős időjárás, már ő is ült, úgyhogy én ezt a problémát nem tapasztaltam.
2011. dec. 13. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
azt elfelejtettem, hogy nekünk a szimpla kocsink nagyobb volt az első babával, mint a Phil and Teds most kettővel. De az tényleg nagy volt (szipla kétfunkciós kocsi).
2011. dec. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!