Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 1 évese is kimászik a...

Más 1 évese is kimászik a kiságyból vagy csak az enyém szívat ennyire?

Figyelt kérdés
Ez volt az egyetlen lehetőség,ahol el volt egy kicsit,amikor nekem dolgom volt,erre most meg felemeli a lábát a rácsra és felmászik rá.A múltkor kibukfencezett a kiságyból.még jó,hogy elkaptam.El vagyok keseredve.Nem bírok vele.Ráadásul a férjem külföldön dolgozik én meg egyedül vagyok.
2012. jan. 5. 12:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A fiam még nem jár stabilan,azért is féltem.Mindig menni kell utána.
2012. jan. 5. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha már írták, akkor bocs - a 21 hónapos fiam nem tud (még) kimászni az ágyából, de már próbálkozik. Ha viszont úgy adódik, hogy a kishúga ágyába teszem be pár percre, na onnan már kijön. Kb. 10 centi a különbség a két ágy között, szóval szerintem a gyerek temperamentuma mellett ezen is múlik, hogy milyen magas a rács.
2012. jan. 5. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát mit ne mondjak,elég rafkós a kisfiad.

Nekünk ilyen a kiságyunk,bár ez sztem nagyobb,mint az átlag ágyak mérete. De a 14 hónaposom nem tud belőle kimászni,modnjuk ő nem is próbálkozik. Mi is csak alvásra használjuk. Ő is kinn van mindig-nálunk nem vált be a járóka-jön utánam, "segít",ott szöszmötöl ahol én vagyok.

[link]

2012. jan. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!