Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 1 évese is kimászik a...

Más 1 évese is kimászik a kiságyból vagy csak az enyém szívat ennyire?

Figyelt kérdés
Ez volt az egyetlen lehetőség,ahol el volt egy kicsit,amikor nekem dolgom volt,erre most meg felemeli a lábát a rácsra és felmászik rá.A múltkor kibukfencezett a kiságyból.még jó,hogy elkaptam.El vagyok keseredve.Nem bírok vele.Ráadásul a férjem külföldön dolgozik én meg egyedül vagyok.
2012. jan. 5. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon veszélyes -amellett, hogy tök gáz tényleg :(

Valahogy meg kellene oldani, alacsonyabbra a matracot vagy magasabbra a rácsot.

22 évesem nem mászik ki.

2012. jan. 5. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
bocs! nem 22 természetesen, hanem 2 éves :)))
2012. jan. 5. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire alacsony a kiságy?Nekünk már hónap óta a legalacsonyabban van, amióta a kisasszony fel állt!(Ez majdnem 7 hónaposan történt).Most lesz 1 éves.Kiságyba én csak aludni rakom le.Panelban lakunk, mikor fent van, szinte azt csinál amit akar!Már felmászik az ágyra is 1 hónapja, de 3-4szer megmutattam hogy kell lejönni, és már megy is neki.Azért még félek, hogy leesik, de általában jön utánam, így mindig tudom mit csinál!Borzasztó mozgékonyak!Esetleg járóka nem lenne nektek jó?Az elég magas, és nem tud kijönni belőle.
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én két kicsivel vagyok egyedül,és nekem is mindig kimásztak az ágyból.

Nem tudsz elkeríteni egy kis részt,ajtóval ahol biztonságban van amíg elrendezed a dolgod??

Vagy rakj az ágy elé paplant,ha kipottyanna ne üsse be magát.

5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz ha kimászik.Csak leleményes.Bár mi csináltunk plusz lyukat is a kiságyra,épp a kimászás végett.

A legjobb tényleg a szabadláb :) a picik számára.

A 2 picis anyuka

2012. jan. 5. 12:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Már teljesen le van engedve a kiságy,mégis olyan kis erő,hogyha felemeli a kis lábát a rácsra,utána könnyen felhúzza magát rajta és már meg is van a baj.simán kiesne.Van járókája,de azt is szétrázta.Nem egy nyugodt gyerek.Ő mindig csak menne,ezt meg én nem bírom egész nap csinálni.Már lassan az etetőszékből is kimászik,hiába be van kötve.És mindössze 13 hónapos.Hát nem semmi az biztos.A mi ágyunkról simán lemászik,meg fel is mászik rá,mint a nagyok:)
2012. jan. 5. 12:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez nagyon veszélyes.Beszéltük is a férjemmel,hogyha hazajön,fúr még egy lyukat,hogy lentebb tegyük.
2012. jan. 5. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Járókából nem tud kimászni, érdemes lenne tenni egy próbát. A fiam két évesen mászott ki a rácsos ágyából, mi is nagyon megijedtünk, gyorsan kiszedtük a két középső rácsot, hogy ha már ki akar jönni legalább ne essen le. A lányom pedig nem maradt meg a kiságyban, járókát pedig csak pár hónapig használtuk, utána jött ment mindig arra, amerre én voltam. Kicsit lassabb így, de próbálom bevonni a munkáimba. Mikor teregetek, adok neki néhány zoknit, amivel eljátszik, vagy pl főzésnél a konyhába tettem neki egy kis műanyag asztalkát, széket, kap papírt és ceruzát, vagy zsírkrétát, addig ott maszatol mellettem míg készül az ebéd.
2012. jan. 5. 12:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ez már egy éve így van,ők is 1 évesen kimásztak az ágyból,rá egy hétre a járókából is.Anno én teljesen kétségbe estem,mert ikreim vannak,és szükség lett volna rá azért,hogy legyen olyan hely,ahol biztonságban tudom őket.Hát nem így lett.Az egész lakást át kellett rendezni,fúrni faragni,hogy ne csináljanak bajt,de még így is akad valami,felfedeznek valamit,amit nem volna szabad(az egész szekrénysorunk pl. úgy van kialakítva,h ne lehessen rá semmiféle zárat szerelni-az egészet szét kellett verni,különben állandóan pakolnának)Lényeg a lényeg,a helyzet onnantól,hogy kimásztak,még katasztrofálisabb lett,mivel este is ezt csinálják alvás helyett.Min. 1 órát kell velük bent feküdni,mire elalszanak,és "őrködni",h ne másszanak ki,holott azelőtt csak jóéjtpuszi volt,simi, becsuktam az ajtót,és aludtak.
2012. jan. 5. 12:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hagyni kéne, hogy oda menjen ahova akar?Mi elpakoltunk már mindent ami veszélyes.Jelenleg is ébren van a lányom, de én itt a konyhában ülök, fasírtot sütök és netezek.A kisasszony néha kijön még 1 falat almáért és megy is a játékaihoz vissza!Megtanult már esni is, én nem féltem.Pedig most lesz 1 hét múlva 1 éves.

ma 12:24 voltam..

2012. jan. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!