14 hós lánykám kimászik a bekötőtt etetőszékből a tàlcára. Mit tegyek?
Nekünk székre+asztaltra szétszedhető fa etetőszékünk van, szerintem az nektek is praktikusabb lenne. Abban le tud szépen ülni, talpa a földön, előtte a tányér és ehet.
Vagy esetleg az, hogy ölből etesd akkor egy ideig, de ez ugye neked is kényelmetlen meg hosszú távon ne ezt szokja meg.
Vagy az én fiam (27 hós béna) vagy a te lányod nagyon ügyes vagy egész más a ti etetőszéketek bekötési módja. Szóval a mienkben csattos, 5 pontos öv van, nem tudná még most sem kikötni, nemhogy 14 hónaposan.
Szóval nem lehet valami más, biztonságosabb etetőszéket beszerezni, amibe ha bekötöd, kénytelen ott maradni?
Egyébként az tényleg működhet, hogy megmondod neki, hogy ha kimászik, akkor te azt úgy veszed, hogy nem éhes és be kell fejeznie az evést. Ekkor viszont fogcsikorgatva is, de ki kell bírni, hogy ne adj neki a következő etetésig. Valószínűleg csak néhányszor fogja ezt a hibát elkövetni, utána össze áll a kép benne, hogy ha kimászik, nincs tovább kaja :(.
Hát ahhoz én vajszívű vagyok vele, hogy ne adjak enni. Mikor néz a boci szemeivel és mondja, hogy hamma-hamma, meg mászik rám, és mondja hogy anya, csücs (ez hogy az ölembe akar ülni)
Nem 5 pontos övű a szék, ilyen: [link]
Nem fogok új etetőszéket venni. ESetleg a rendes székre valami magasítón gondolkoztam. De az a baj, hogy négyen nem is férünk az asztalhoz, csak így hogy ő etetőszékben van. Tavasszal költözünk, ott nagy konyha-étkező lesz, nagy asztallal, addig kéne kibekkelni valahogy.
Márpedig az egyetlen módszer csakis a zsarolás ha eredményt akarsz. Rád van kapva. Anya ígyis úgyis ad enni neki, minek csinálja azt amit te szeretnél?
Én valahogy megpróbálnám szorosabbra venni az övet. Elvarrni belőle vagy akár egy másik övvel/szélesebb szalaggal/zsinórral átkötni a derekán a szék hátuljával együtt.
Ha pedig majd odafér már az asztalhoz, akkor tök jó megoldás az ülésmagasító. [link]
Aukciós oldalak is tele vannak vele, féláron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!