11 hónaposan érti, hogy miért veszem ki az etetőszékből? Ti hogy oldottátok meg, ha utált enni a gyerek?
A lányomat kb. 2 hete nem tudom az etetőszékben etetni. :(
Eddig semmi baj nem volt, nyugodtan megette a kaját, bármikor berakhattam a székbe, mosogatni is tudtam tőle.
Nem tuddom, mi történt vele.
Most mindent kipróbálok, csak egyen végre. Pár perc a kompban, aztán az ölemben, végül a hintában köt ki. :(
Nagyon fárasztó és kimerítő, de muszáj ennie, mert mostanában nem is hízik. :(
Remélem, még visszaszokik az etetőszékbe.
21:32 vagyok.
Rosszul fogalmaztam...
Nem én próbálok ki mindent, hanem a gyerek pár perc után mindenhol üvölt, nem eszik tovább, így kénytelen vagyok kivenni és "új" helyre rakni, hogy egyen tovább.
Szintén 11 hónapos.
Ó én kicseleztem. :)
Vettem egy emeletes, sok bigyóval ellátott színes etetőasztalra tapasztható játékot. Volt rajta húzogatni, forgatni tekerni való bőven. Le nem tudta szedni.
Amíg arra koncentrált belapátoltam neki a kaját. :)
Szerintem a mamáéknál el van téve, ott használtuk utoljára.
adj valami játékot a kezébe, lehetőleg olyat, amit el lehet mosni, össze tudja maszatolni.
nálunk az evés a Hupikék törpikék alatt a szobában van, az etetőszékben, sok műanyag hülyeséggel, mert különben pár falat után nem enne. 13 hós, már nem küzdök vele, egyen így. ha majd önállóan tudja fogni a kanalat, akkor majd biztos másként lesz. egyébként ha hideget eszik, akkor letelepedek a szőnyegre, nálam a tálka a kajával, ő meg odajön enni egy-egy falatot. ezek nem főétkezések, csak az uzsonna, esetleg tízórai, vagy a korai vacsora. még az a jó, hogy a kakaót és az esti tápszert megissza fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!