Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónaposan érti, hogy miért...

11 hónaposan érti, hogy miért veszem ki az etetőszékből? Ti hogy oldottátok meg, ha utált enni a gyerek?

Figyelt kérdés
Egyfolytában kiabál evés közben. Ma már betettem, és már kezdte. Én arra gondolok, hogy elrontottam ezt az evés dolgot. Régebb óta csinálja, de most már egész evés alatt, pedig éhes. Meglátja a tányért, és örül, de beteszem a székbe és max pár falat, amit kiabálás, hiszti nélkül megeszik. Ha kiveszem, széken kívül megengedett egy-egy falat? Ja, egyébként cicizik még, mostanában elég sokat.
2011. febr. 28. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az enyém 10 hós, nagyon rosszul evő. Pár falat után össze-vissza forgolódik, feszeng, mászna, ilyen kor valamit mutogatok neki (fotót az üvegen, pancsi könyvet stb) és közben magyarázok, ő meg figyeli, néha odakap, de közben eszik még jó pár kiskanálnyit. A sógornőm rohangált az ikrek után, teljesen kimerült egy-egy etetésnél. Azóta már 6 évesek, az egyiknek fogyóznia kellene, mert 10kg plussza van, a másikat még mindig etetni kell. Ebből okulva én az enyémre ráhagyom és azt tervezem a későbbiekre is, ne legyen kényszer az evés, inkább KELLEMES DOLOG!
2011. febr. 28. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy 2-5 éves kora közt vigyáztam egy rokon kislányra, és neki ilyeneket mondogattam: kell enni répát, hogy jól láss, szép legyen a hajd, meg a bőröd, kell enni levest, hogy szép legyen a bőröd... stb. Csinos 12 éves "nagylány" és emlékszik rá, emlegeti, sőt betartja:) pl, hogy reggelizni "muszály", kevés édesség, korai vacsora, "minimum 10 kanál leves" :). Nagyon büszke vagyok rá, hiszen vele se volt könnyű kicsi korában:).
2011. márc. 1. 00:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok,bocsi hogy későn írok.Nekem az ülemben ül amikor etetem.Nem akar lemászni meg ilyesmi.De ha tiéd ennyire mozgékony akkor ez tényleg nem megoldás neked:)
2011. márc. 3. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!