Közel 1 éves gyermekem ehet lencsefőzeléket?
Figyelt kérdés
Lassan elhagynám az üveges bébiételeket és ma lencsefőzeléket tervezek főzni. Eheti már az egész lencsét? Vagy várjak vele? Interneten sok mindent írnak.2012. jan. 4. 09:43
1/5 anonim válasza:
Az én lányom 15 hónapos és most szilveszterkor evett lencsét. Nem volt vele semmi baja, korábban azért nem adtam neki, mert egyszerűen nem jutott eszembe. Ő nem volt sohasem hasfájós. (nagyon ízlett neki :D)
Ha már azt eszi amit ti akkor nem hiszem, hogy gond lehet belőle, ha eddig csak bébitelt evett és ez lenne az első felnőtt kaja akkor lehet várnék vele.
(nálunk is lencse lesz ma egyébként)
2/5 anonim válasza:
szerintem adj nyugodtan.Ha nem ízlik neki, úgysem eszi meg...Ha meg jóízűen megeszi, nem lesz semmi baja:)
3/5 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit adhatsz,de vigyázz vele,mert nehéz étel s megüli a pocakját.Ne este próbálkozz vele,inkább délbe.
4 gyerkőc anyukája
4/5 anonim válasza:
Babot, lencsét 1 éves kor után javasolják, de mivel felesleges percre pontosan betartani, szerintem kóstoltathatod nyugodtan. Az én fiam is egy hét múlva lesz 1 éves, és egyre több olyan dolgot eszik, amit mi, csak arra figyelek, hogy kisebb mennyiséget kapjon először, inkább pótolom utána mással. Pl. fél adag lencsefőzelék, után egy joghurt, vagy banán, vagy amit szeret. Ha nincs vele gond, akkor legközelebb egész adagot kap.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Végül nem azt adtam neki ebédre, mert anyukám lebeszélt. De legközelebb megpróbáljuk, legalább egy kanállal. Estére semmiképp nem adnék neki, bár így is felkel 5-ször, de nem a pocakja miatt,
2012. jan. 4. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!