20 hónap lesz a két gyermekem között. Ugye menni fog?
Figyelt kérdés
Kicsit beijedtem, igazából most tudatosult bennem hogy lesz kistesó, miután láttuk az uh-n.2011. dec. 30. 11:45
2/28 anonim válasza:
Nálunk 21 hónap van. Most már tök jól elvannak, az első év volt csak brutális. De most is így csinálnám, megéri.
3/28 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, nagyon vicces vagy... Tapasztalatokra vagyok kiváncsi meg tanácsokra nem hülyeségekre....
2011. dec. 30. 11:54
4/28 anonim válasza:
Menni fog. Az elején lesz egy kicsit nehéz. Az én gyerekeim között 24 hónap van. Eleinte a lányom nagyon féltékeny volt, de eztán elmúlt. Tudni kell kezelni a helyzetet, nem kell éreztetni vele, hogy a kicsi fontosabb, többet kell vele foglalkozni mint azelőtt. Én úgy csináltam, hogy bevontam a napi "teendőkbe". Ha etetés volt, akkor ő is etette a babáját, pelenkázta, fürdette, stb. Sok-sok türelem, de aztán menni fog!
5/28 A kérdező kommentje:
Kedves második, mi volt a legnehezebb?
2011. dec. 30. 11:56
6/28 anonim válasza:
Ja és én sem csinálnám másképp!
7/28 A kérdező kommentje:
Na igen, ilyen tippek is érdekeknek, mert aggódom a nagyobbik miatt is. Félek hogy majd úgy érzi hogy nem szeretjük eléggé.
2011. dec. 30. 11:57
8/28 A kérdező kommentje:
Annak örülök hogy nem csinálnátok másképp :) mi a gyerekek miatt akartuk a kis korkülönbséget, nekik hosszú távon tuti jó lesz. Csak attól félek hogy majd én nem tudom kezelni a helyzetet
2011. dec. 30. 12:00
9/28 anonim válasza:
Hiába próbálod mutatni,magyarázni hogy igen is szereted, nem biztos, hogy érteni fogja. Már a terhesség ideje alatt nagyon anyás lett, pedig nem volt előtte annyira. aggódtam is, hogy mi lesz az alatt a pár nap alatt, amíg a kórházban leszünk. de aztán egyszerűbb volt mint gondoltam. Aztán később azért volt olyan, hogy odacsapott neki ha nem figyeltem rá rögtön ha szólt, vagy ha szeretett volna valamit, vagy csak éppen azért, hogy a kistesó sírjon!!!!
10/28 anonim válasza:
Még mindig a harmadik vagyok! Mi is ilyen korkülönbséget szerettünk volna, de tényleg nehéz néha. Sőt van amikor iszonyat nehéz, de 1-2év és vége. Remélem!!! A gyerekeknek viszont tényleg jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!