10 hónap után most először beteg a kislányom. Meg van fázva. Folyik az orra. Mi a teendő ilyenkor? Vigyem orvoshoz?
Szerintem a biztonság kedvéért mutasd meg orvosnak. Szivjad az orrát, s adjál neki sok folyadékot. Ha bármi kérdésed van, ha tudok, szivesen válaszolok.
Egy 3 gyerekes családanya
Szia!
Én is azt mondanám, hogy vidd orvoshoz, hátha van egy kis torokgyulladás is vagy ilyesmi. ártani nem árt:) tengervizes orrspray és orrszívás, sok-sok folyadék.
Egy náthával orvoshoz vinni szerintem fölösleges, majd jól összeszed a nátha mellé valami más bacit is a beteg gyerekektől a rendelőben.
Szívd az orrát, elmúlik. Az is lehet, hogy foga jön, az enyémek is mindig benáthásodtak olyankor, aztán pár nap alatt elmúlt.
Ha gondolod, adhatsz neki Oscillococcinum-ot, pici vízben feloldod és úgy adod neki, ez egy homeopátiás szer, kifejezetten náthás, illetve influenzaszerű tünetekre. Nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!