17 hós gyermekem mért nem ül le játszani?
Figyelt kérdés
Nem érdekli sem az építőkocka,sem a formabedobó.Egész nap csak mászkál a plüssállataival.2011. nov. 26. 13:23
1/2 anonim válasza:
az én fiam is ugyanezt csinálja, még felfedez mindent!majd később fog megülni, mi is örökmozgók vagyunk:) nyugodj meg ez még ilyen korban normális, ne erőltess semmit, ha valamire rámutat mond meg neki mi az és mikor látod, hogy a közelségedre vágyik akkor mondókázz neki, én is így csinálom, és így nem érzi magát erőltetve, szerintem majd 2 és félévesen már megül, de olyat is hallottam hogy 3 éves korában ült meg a csöpség
2/2 anonim válasza:
Nos még kicsi ücsörögni és úgy lekötni magát. De próbálkozni lehet, de ne várd, hogy egyedül csinálja, hanem kösd le valami izgi játékkal.
Ha fiú lehet, hogy később fogja érdekelni az olyasmi játék amihez ülni kell. A mi kisfiunk 5 éves volt mire kis időket végre az asztalnál eljátszott. Már jobban megy 7 éves.
Tied még kicsi, ne aggódj. egyébként építőkockával sokan elvárják, hogy jót játszanak, építsenek, 17 hónaposan ez a játék korai még. Viszont építhetsz kisebb tornyot és leromboljátok az a kezdet, és lehet jobban érdekli, és kicsit szokja az egy helyben maradást. Ne zavarjon a rombolás, normális folyamat, az érdeklődését felkelteni csak, majd abból lesz a rendes játszás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!