Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én 6 hónapos gyermekem...

Csak az én 6 hónapos gyermekem ennyire hisztis ma?

Figyelt kérdés
Igazából tegnap kezdődöt..ma folytatódik...SEMMI nem jó, ha fekszik azért sír, ha ül azért, aludni nem akar, csak rágja a hülye rágókáit és közben ordít, dühös mérges, visít. Front van, vagy mi a fene??
2011. dec. 11. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Most néztem az időjárás előrejelzést, havat mond holnapra. Enyémek is odavannak egész délután. Nem akarnak aludni, csak ordítani.
2011. dec. 11. 17:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Hajaj...én még ilyennek sosem láttam,kezdem beadni a kulcsot.
2011. dec. 11. 17:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen ma......nálam K.O. Átadtam apának az ügyet.
2011. dec. 11. 18:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Én is átadnám, ha itthon lenne. Dolgozik. De most az egyszer irigylem.
2011. dec. 11. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálam ezt csinálja 3 hónapos kora óta, most 6 hónapos. Nem tudom meddig tart még ez a hiszti. Semmi nem jó. Sokszor azért ordít, ha tisztába teszem, vagy megsimizom az arcát. Ez a sikitás elviselhetetlen.
2011. dec. 12. 08:14
 6/14 A kérdező kommentje:
...és ma folytatódik...
2011. dec. 12. 09:54
 7/14 porcukormókus ***** válasza:

Az én 6hónaposom is elromlott tegnap- és igen, ma folytatódik..

Remélem tényleg havazni fog, kiviszem egy kicsit hógolyózni..

Kitartás! :)

2011. dec. 12. 10:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem hittem el, amikor az anyukák a frontra fogják a babájuk nyűgösségét, de sajnos tapasztaltam a nyűgös napokat, és megfigyeltem, hogy nálunk speciel a hidegfront vágja készre a picikémet. Nemsoká 6 hónapos!! :)))

Üdv mindenkinek és kitartás!!

2011. dec. 12. 10:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, nálunk egész kiskorától a hidegfrontra érzékeny. Na de én akárhogy is nézem most nincs hidegfront, sőt a hó sem esett.

Nálunk mindig front előtti napon van a zizi.

Ma meg abszolut sztrájkol. 7-kor evett utoljára,azóta sem.Nem is kér.Pedig zabagép, 3 óránként eszik alapjában véve. Hisztizett, bőgött bő 2 órát, most alszik. Kiváncsi vagyok a folytatásra. Mikor ébred, mikor kér enni...sírni fog e..stb:-)

2011. dec. 12. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
nalam is kinlodik a lanyom...17honapos..kb egy hete..mintha allandoan faradt lenne nyügös..ugy nyüglödik szenved hogy hatratartja a fejet elöreejti a kis vallait logatja a kezet eközben csukva a szeme,sir es igy megy a szobaban...szegenykem tegnapelött igy nekiment a szekrenynek...pfff...szerintem a front lehet meg meg pluszban a foga is...
2011. dec. 12. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!