Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem hajlandó 2 napja enni 17...

Nem hajlandó 2 napja enni 17 hós gyermekem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon jó evő volt a lányom, de most 2 napja megmakacsolta magát és szinte alig eszik. Reggelire semmit nem hajlandó, ebédre kb. 1/4 adagot eszik csak, vacsorára meg max. kefírt vagy reszelt sajtot magában.... ez megy 2 napja... már kezdek aggódni. Uzsira szerencsére megevett egy almát, de akkor is ez nagyon kevés. Ja, és a tejet sem hajlandó meginni se este, se reggel... tegnap már kakaót próbáltunk, de az sem kellett neki. Mi lehet a baj??? Eddig olyan jó evő volt.... Kérlek, segítsetek mit csináljak? Adjak neki napközben nasit (kölesgolyót meg ilyesmit), hogy valami legyen a pocijában, vagy ne és várjam meg, amíg újra hajlandó normálisan enni (hátha csak finnyás lett)???? Teljesen tanácstalan vagyok.... :-(((

Előre is köszi a válaszokat!

2011. dec. 27. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is pont ebben a cipőben járok. Nekem ma 18 hónapos a kislányom és már 3 hete ezt csinálja, vagyis nem eszik. Igaz mi betegek voltunk, taknyos volt és köhögött 3 napig,nem kaptunk rá antibiotikumot sem (így arra nem tudom ráfogni) de azóta ő sem eszik. Pedig megvolt a napi rutinunk reggel 8-kor tápi, 10-kor gyümi ebéd, valami főétel (főzelék, húsleves stb..) 4-kor joghurt, este tápi. Azóta reggel eszik tápszert, egész délelőtt szinte semmit, ebéd fele mennyiség, azt is nagy nehezen sírva eszi meg. Délután épphogy calamit. Este tápszer. Én is tanácstalan vagyok, már csak 2 naponta van kaki is.

Lehet jön a foguk????

2011. dec. 27. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, még annyi lenne a kérdésem, hogy Ti már csak 3-szor esztek egy nap??
2011. dec. 27. 09:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ! Én is kicsit a fogára gyanakszom, mert múlt héten bújt neki ki 2... Lehet, hogy most, amikor jobban "kibújik" (vagy hogy fogalmazzam) akkor fáj neki jobban???

Amúgy, nem 4-5-ször eszik (a tízórai néha kimarad, ha 9-kor reggelizünk csak). De uzsira eddig a gyümölcsöt megette. :-)))

Viszont úgy tűnik megtört a jég, mert ma tízórai megevett 4 (!!!!) mandarint és az ebéd is majdnem elfogyott... Jaaaaj, csak nehogy elkiabáljam....

2011. dec. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!