Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi az össz bevétel és...

Mennyi az össz bevétel és kiadás havonta nálatok? Hány gyerek van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 09:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Itt tényleg máról holnapra él az ember!

Ez a tény felemészti az embert!

És akkor azt mondják, hogy szüljünk gyereket, mert egyre csak csökken a magyar lakosság...kérdem én: hova??

2012. jan. 4. 15:45
 22/25 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs lehetőség szülők támogatását igénybe venni! Ők is úgy élnek mint mi a kis nyugdíjból.
2012. jan. 4. 15:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi Fejér megyében élünk, a Párom az építészetben dolgozik. Igazán sokat hozó munkák külföldön vannak. Ausztriába szokott menn, meg Németországba. Itthon pedig tehetősebb emberek a megrendelői,illetve cégek. 10:25ös voltam (direkt nem írok összegeket,ne haragudj,de egyszer már megkaptam itt a magamét azért
2012. jan. 4. 15:56
 24/25 anonim ***** válasza:
,mert jól élünk.
2012. jan. 4. 15:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 gyerek van, és a havi kiadásunk olyan 350-400ezer Ft. Mivel jelenleg még gyeden vagyok, így a mostani havi bevételünk nem elég a kiadásra, így a korábbi megtakarításokból kell kipótolni minden hónapban. Ha visszamegyek dolgozni, akkor viszont egyenesbe fogunk jönni, és fogunk tudni megint félretenni. De nem panaskzodunk, mert erre számítottunk és így készültünk a férjemmel.

Budapest, 3 szobás saját lakás, 46e Ft lakáshitel, 1 autó (nem céges), más hitelünk nincs.

2012. jan. 4. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!