Mennyi az össz bevétel és kiadás havonta nálatok? Hány gyerek van?
Kb. 450000.-Ft az összbevétel, 3 gyerekünk van.
Kiadás: min. 450000.-t/hó.....
Ikreim vannak, az összbevétel a téli hónapokban 150ezer, a többi 9 hónapban 200 és 280 ezer között van. Kiadás rengeteg van,de van egy 22ezres személyi kölcsönünk is. Megtakarításunk csak a lakástakarék van, mivel saját még nincs:( Jó lenne vmi másra is félretenni,de mindig jön vmi plussz fizetnivaló. Pl. kocsi...
Nálatok?
Nálunk a bevétel így téli hónapokban 160 e Ft, márciustól októberig 200-220 e Ft. Kiadásunk pedig van bőven: hitel össz 50 e, rezsi 40 e, kaja 30 e, plusz egyéb: 20-25 e (pelenka stb). Kész anyagi csőd.
1 gyerek
Változó, de olyan 200 e körül, nyáron van több is, télen meg kevesebb. A lakás max 80 e ( télen) mindenestül a többi marad nekünk, de olyan bénák vagyunk, hogy nem tudunk spórolni, egy gyermekünk van ja és diákhitelt törlesztek pluszban, de az elenyésző.
Nem tervezünk tesót míg én nem dolgoztam a fiunk után.
Párom fizetésével és az én gyedemmel és családival max 200000 a bevétel.Van, mikor csak 170000.
Hitelre havi 50,rezsi kb 45.A gyereket és a kaját teljes mértékben én finanszírozom a max 68 ezremből.20.-án már nemigen szokott pénzem lenni.
A lányom tápszeres volt (bár már leszokóban van) és egyre több dolgot eszik a mi kajánkból így lassan a babakaja is kilőve.A ruhákat turiban veszem neki, a párom jó minőségűeket vesz magának a saját pénzéből, én meg olcsókat alkalmanként.Kocsink van(arra megy a törlesztés)azt megtankolni kb 20000 ft havonta.A lakás saját, 1,5 szoba, fatüzelés van.
Félretenni semmit nem tudunk, sőt a párom A-hitelét sem tudjuk hóról hóra visszafizetni akárhogy próbáljuk, nem megy.Kilátástalan az egész de ennél csak rosszabb lesz.Az vigasztal, hogy szeptemberben lejár végre a hitel és akkor megmarad havi 50, de az sem fog megmaradni ez fix, mert mindig jön vmi váratlan dolog...
Egy kislányunk van, már egy éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!