Mi a véleményetek az alábbi gyerek konyhákról? Nektek milyen van esetleg?
2011. dec. 28. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mindkettő jó! Az én lányomnak is van, úgy 15 hósan kapta kb. Nagyon szereti, állandóan főz. Én csak ajánlani tudom! :-)
2/6 anonim válasza:
A második jobb.
Mi karácsonyra vettünk a lányomnak ilyet, csak más színben és olcsóbban a Müllerben (8 ezer párszáz Ft):
Nagyon masszív.
3/6 anonim válasza:
2. jobb :) Nekunk is hasonlo van. 1 eve vetuk neki meg a mai napig szokott vele jatszani :) Nem unta meg hamar :) Ajanlani tudom!
4/6 anonim válasza:
nekem a fiam kapta karácsonyra a szintén mülleres konyhát, és pont jó, nem kicsi, mert ennek 90 cm a magassága. és pont mellé áll, és tevékenykedik. figyeld a méretkekt, szerintem 90 cm alacsonyabbat ne vegyél, mert akkor gugolnia kell mellette, és nem állnia. Müllerbe nem tudom van e még, de mi is 8000 körül vettük.1,5 éves, és megérte, ennek örül a legjobban, és azóta főz, süt nekem egyfolytában:-)
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, a 2. jo a mérete, inkább azt vedd
6/6 anonim válasza:
2. hozzászóló vagyok.
A szekrény magassága szerintem is fontos.
Amit nézegettem, azok közül az volt a legmagasabb, amit megvettünk. Igaz, hogy az én lányom már 21 hónapos, de ezt a konyhát biztosan tudja még pár évig használni, nem lesz kicsi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!