Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alkohollal altatni egy 4...

Alkohollal altatni egy 4 hónapost?

Figyelt kérdés
Tegnap este együtt szilvesztereztünk párom unokahúgával és a családjával. Van egy 4 hónapos kisfiuk. Este 10 órakor amikor anyuci már fél órája próbálta sikertelenül elaltatni a babát kilibegett a konyhába, magához vett egy pohár Angelli krémlikőrt és visszament a babához, gondoltam kell a stresszoldó, hogy ne akadjon ki. Én mit sem sejtve utánamentem, hogy belessek és lelki támaszt nyújtsak. Erre azt látom, hogy nagy vigyorogva belemártja a baba cumiját a likőrbe és úgy dugja a szájába. Ezt 2x megcsinálta és a baba már aludt is. Én meg csak pislogtam, hogy jól látok-e. Mikor kijött kérdőre vontam amire azt mondta, hogy a mamája javasolta ezt neki arra az esetre ha képtelen elaltatni a babát és még sosem próbálta de milyen jó, hogy bevált! Mikor próbáltam megmagyarázni neki, hogy konkrétan leitatja a 4 hónapos babáját akkor meg azzal védekezett, hogy nem fog rendszert csinálni belőle és épphogy csak belemártotta a cumi hegyét... Ti mit gondoltok erről?
2012. jan. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
2012. jan. 2. 14:46
 42/46 anonim ***** válasza:
46%
Franciaországban híresen finomak a borok. Világosak, édesek, és bizony nagyon egészségesek is, kis mértékben fogyasztva. A francia gyerekek ugyanis még napjainkban is kaphatnak felvizezett bort, úgy mint ahogy mi szörpöt adunk a gyerekeinknek. Franciaországban a borivásnak ez a módja az egészséges táplálkozás szerves része, és csak a magyar szülő botránkozik meg rajta. A francia gyerekek mégsem lesznek ettől alkoholisták, vagy bolondabbak – sőt! A borban ugyanis több a jótékony hatású dolog – főleg ebben a hígításban – mint az ártalmas alkohol. A franciák jóval kevésbé lesznek szívbetegek, és a vörös borokban található antioxidánsok megvédik a gyermeket egy sor egyéb betegségtől is.
2012. jan. 2. 15:09
 43/46 anonim ***** válasza:
Ha ugyanezt Magyarországon csinálná valaki, akkor ettől ki lenne akadva egy-két ember, mert ugye ami magyar az már rossz is. De ha francia csinálja, akkor az teljesen rendben van. Itt is vannak finom borok, sőt némelyik jobb mint a francia.
2012. jan. 2. 15:12
 44/46 anonim ***** válasza:
81%
számomra ez felháborító,soha nem tenném a gyerekemmel,mert tudom h ez árt.De vajon mi nem teszünk tudattalanul olyan dolgot a gyerekeinkkel ami esetleg rossz nekik?gondolok itt pl anyatejen átjutó káros anyagokra,gyógyszerszármazékra,permetszeres ételre,passzív dohányos babákra.Kicsit eltúlzottnak érzek pár reakciót.Szerintem egy butuska anyuka egyszeri alkalommal csinált egy baromságot rossz tanácsra hallgatva (nem itatott,nyalatott!),én nem mószerolnám be sem a védőnőjénél,sem a gyámügynél. Pont elég lenne elküldeni ezt a linket,h 5oldalon át a hülye tettét szapulják más anyuk.Én már attól nyomorultul éreztem magam h a lányom a pelenkázóról beesett a kiságyába fejjel,kb 80cm magasság,kókuszmatrac.Ezért ne jöjjön már ki a gyámügy... Épp elég egy anya lelkiismerete:(
2012. jan. 2. 18:48
 45/46 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon igaz, amit írtál, előző!

Főleg, hogy mennyien dohányoznak kisgyerek mellet, sok dohányos családban úgy nő fel a gyerek, hogy ő is szívja a füstöt. Ők sem jobbak.

2012. jan. 2. 18:55
 46/46 anonim ***** válasza:
18:48 egyetértek!!
2012. jan. 2. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!