Alkohollal altatni egy 4 hónapost?
Figyelt kérdés
Tegnap este együtt szilvesztereztünk párom unokahúgával és a családjával. Van egy 4 hónapos kisfiuk. Este 10 órakor amikor anyuci már fél órája próbálta sikertelenül elaltatni a babát kilibegett a konyhába, magához vett egy pohár Angelli krémlikőrt és visszament a babához, gondoltam kell a stresszoldó, hogy ne akadjon ki. Én mit sem sejtve utánamentem, hogy belessek és lelki támaszt nyújtsak. Erre azt látom, hogy nagy vigyorogva belemártja a baba cumiját a likőrbe és úgy dugja a szájába. Ezt 2x megcsinálta és a baba már aludt is. Én meg csak pislogtam, hogy jól látok-e. Mikor kijött kérdőre vontam amire azt mondta, hogy a mamája javasolta ezt neki arra az esetre ha képtelen elaltatni a babát és még sosem próbálta de milyen jó, hogy bevált! Mikor próbáltam megmagyarázni neki, hogy konkrétan leitatja a 4 hónapos babáját akkor meg azzal védekezett, hogy nem fog rendszert csinálni belőle és épphogy csak belemártotta a cumi hegyét... Ti mit gondoltok erről?2012. jan. 1. 21:08
31/46 anonim válasza:
21:33szopi/tápi !
Ne beszélcsi már ígycsi mert nagyon idegescsi leszekcsi!!
32/46 anonim válasza:
Én értem hogy marha cuki gyereket nevelni,de ne becézzünk már minden gyerekkel kapcsolatos dolgot!!!!!
33/46 anonim válasza:
azzal nem lehet védekezni, hogy de hát mi is felnőttünk stb meg régen is így volt, igen régen sok minden máshogy volt, hívták is úgy: "a sötét középkor". Sajnos vannak olyan nők, akik szűlnek a nagy világba ész nélkül, az ilyen anyának se való... dühít!
35/46 anonim válasza:
Azért az is megér egy misét, hogy van aki jobban kiakad a szopi/tápi becézésen, mint a likőrös cumin... :)
36/46 anonim válasza:
Nagyon szomorú, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek :((((
37/46 anonim válasza:
Kommenteltem a likőrös cumira is,de ezt muszáj volt kifejtenem....
38/46 anonim válasza:
Nekem is mesélte nagymamám, hogy náluk ez ment a faluban, de hozzá is tette, hogy csak a tudatlanabbaknál, és látszott is később, hogy melyik gyereket tömték pálinkás kenyérrel. :( Úgyhogy ez a "nagyanyáink is így csinálták" elég gyenge érv. Mi lesz a következő? Hogy mi rossz van abban, ha valaki megöli az újszülöttjét, hiszen pár száz éve is ezt csinálták a megesett lányok????
39/46 anonim válasza:
21:24-es vagyok. A nagymamám is azt mesélte, hogy a háborúban jött be ez a szokás. Mondjuk neki az anyukája mesélte, az én dédim. Az egyszerű, paraszti családoknál volt szokás a pálinkás kenyér. Ahol kellett menni dolgozni, nem lehetett egész nap a gyerekkel foglalkozni. Szomorú, de akkor ez így volt szokás. :(
40/46 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az anyja csak viccből mondta?
Nekem is mond ilyeneket anyukám: pálinkás kenyér, erősödik a tüdő.... de kitekerné a nyakam, ha tényleg ilyet csinálnék az unokájával :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!