Egyes anyukákat miért nem érdekel más is a gyerekeken és a háztartáson kívül?
11:24-es vagyok.
Szívesen!És örülök,hogy kicsit jobb kedved is lett! :)
BÚÉK mindenkinek!
Bevallom, engem alapban nem érdekel a politika, gazdaság, divat, filmek, stb. Anyukám régebben mondogatta is, hogy milyen kulturálatlan vagyok.
Engem más érdekel (a gyereken és háztartáson kívül): a hobbim.
Nekem az hiányzott a pici fiam mellet, hogy legyen szabad időm, amivel csakis én rendelkezem. Most 3 éves, de még mindig nem tehetem azt amit szeretnék, és akkor amikor szeretném.
Előtte hetente többször több órát tudtam lovagolni menni. Szülés után sajnos örültem, ha havonta egyszer eljutottam a lovardába, és akkor is rohannom kellett haza a gyerekhez.
3 hónapja visszamentem dolgozni, de már csak egy hónapot megyek, mert várjuk a tesót :)
Teljesen egyet értek!
(előző vagyok)
Tényleg nem lesz annyi ideje az embernek, mint gyerek előtt. Néha a férjemnek is mondom, hogy úgy elmennék ide-oda (pl: masszíroztatni és lovagolni, esetleg tornázni, mozogni valami). Erre Ő mindig azt kérdezi, hogy miért nem megyek? Mert van még valaki, aki miatt nem tudok, bezzeg Ő simán elmegy ide-oda (pl: futni).
A fiam október elejétől jár oviba. Talán utána egy kicsit jobb lett, mert kettőig dolgozom az oviba 3 után egy kicsivel megyek. Ilyenkor azért van majdnem egy órám, hogy "ügyeket" intézzek.
Talán, ha majd nagyok lesznek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!