Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyes anyukákat miért nem...

Egyes anyukákat miért nem érdekel más is a gyerekeken és a háztartáson kívül?

Figyelt kérdés
Nekem is van gyermekem, és teljesen meglep hogy egyes anyukák nem látnak tovább a gyereken és a háztartáson. És inkább szülnek még egy gyereket, mintsem vissza menjenek dolgozni. Engem érdekel a politika, a gazdaság, a divat, a tudomány, az érdekességek, filmek... És időnként már én érzem úgy néha mintha velem lenne gond, mert nem vagyok az a fanatikus anya típus.
2011. dec. 31. 20:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

11:24-es vagyok.

Szívesen!És örülök,hogy kicsit jobb kedved is lett! :)

BÚÉK mindenkinek!

2012. jan. 1. 12:27
 32/36 anonim ***** válasza:
én azt bírom mikor egy anyuka előtte aktív életet élt bulizott utazott csinos volt stb, és megszületik a gyerek és vakbuzgó módon semmi más nem létezik onnantól fogva. Facebbokos időket élünk ott látok sok ilyet. egyszer csak az anyuka profilképe kicserélődik a gyerekére, naponta tájékoztat boldog boldogtalant a gyerek napi pelusproduktumától, és pont ma olvastam kedves ismerősömet, aki egy éve még javában miniszoknyában ünnepelt a barátnőivel tombolva szilveszterkor, hogy milyen boldog, hogy most nem kellett kiöltöznie és lehányt melegítőben üldögélhetett otthon szilveszterkor, és olyan fennhangon írta ezt, hogy lám legyen mindenki irigy mert neki milyen jó. Persze a gyerek maga a boldogság, de én becsavarodnék a felnőtt szellemi "táplálékaim" nélkül az tuti.
2012. jan. 1. 12:59
 33/36 anonim ***** válasza:
Széles körű érdeklődés, szűk látókör! Ennyi...
2012. jan. 1. 23:37
 34/36 anonim ***** válasza:

Bevallom, engem alapban nem érdekel a politika, gazdaság, divat, filmek, stb. Anyukám régebben mondogatta is, hogy milyen kulturálatlan vagyok.

Engem más érdekel (a gyereken és háztartáson kívül): a hobbim.

Nekem az hiányzott a pici fiam mellet, hogy legyen szabad időm, amivel csakis én rendelkezem. Most 3 éves, de még mindig nem tehetem azt amit szeretnék, és akkor amikor szeretném.

Előtte hetente többször több órát tudtam lovagolni menni. Szülés után sajnos örültem, ha havonta egyszer eljutottam a lovardába, és akkor is rohannom kellett haza a gyerekhez.

3 hónapja visszamentem dolgozni, de már csak egy hónapot megyek, mert várjuk a tesót :)

2012. jan. 2. 13:41
 35/36 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a szabadidő hiányzik, amit arra fordíthatok amihez éppen kedvem van. Itt több anyuka írja, hogy csak ezt az első két évet kell kibírni, mert hogy itt kell visszafogni magunkat, de szerintem ahol gyerek ott van, ott már nincs szabadság :S akkor már mindig tud az ember mit csinálni. :) BUÉK
2012. jan. 2. 17:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek!

(előző vagyok)

Tényleg nem lesz annyi ideje az embernek, mint gyerek előtt. Néha a férjemnek is mondom, hogy úgy elmennék ide-oda (pl: masszíroztatni és lovagolni, esetleg tornázni, mozogni valami). Erre Ő mindig azt kérdezi, hogy miért nem megyek? Mert van még valaki, aki miatt nem tudok, bezzeg Ő simán elmegy ide-oda (pl: futni).

A fiam október elejétől jár oviba. Talán utána egy kicsit jobb lett, mert kettőig dolgozom az oviba 3 után egy kicsivel megyek. Ilyenkor azért van majdnem egy órám, hogy "ügyeket" intézzek.

Talán, ha majd nagyok lesznek.....

2012. jan. 2. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!