Hol van a gyerekeken a kikapcsológomb?
Néha már annyira sok belőlük estére...
:-)))
:-)
Én mondjuk visszavinni nem akarom, sőt, jön a következő is, de néha kikapcsolnám kicsit.)
Hát ez édes ez a kérdés és nagyon jóó!
Nálunk nap mint nap kéne az a kikapcsológomb mert amikor kegyetlenül belelendül a kisfiam fuuuu hát akkor állítsa le akinek 6 anyja van!!
Üdv Nikol egy 16 hós baba anyucija
Az első 20:17-esnek: te talán tudtad, mire is vállalkozol, amikor úgy gondoltad, babát szeretnél? Mert nekem minden vágyam az volt, lett is egyszerre három, vállaltam őket, de fogalmam sem volt, hogy milyen lesz! De szerintem ha egy lett volna, se tudtam volna, mert előtte még nem volt, és ha a családban másnak van, azt nem lehet azzal összehasonlítani, hogy neked van.
Egyébként én is nagyon keresem a kikapcs gombot rajtuk, de sehol sem találom. Bár egy használati útmutatóval is megelégednék, de azt sajna nem szültem hozzájuk. (vagy az orvos rontott el valamit? :D )
Ja, és ők még csak 5 hónaposak, mi lesz ha már 5 évesek lesznek? (akkor már jöhet a fakanál? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!