Hogyan viselitek babás anyukák a magányt, a monoton napokat, akiknek messze van a családja, testvére, barátja sincs sok és a férje is nagyon elfoglalt?
Figyelt kérdés
10 és fél hónapos babás anyuka,aki kb 2 havonta látja a szüleit és nagyon sokat van egyedül a babájával.2011. dec. 30. 21:35
11/14 anonim válasza:
Kb. mindig kettesben vagyok a fiammal, egy éves múlt. Engem nem zavar a magány, ha mégis rossz kedvem lenne, elmegyünk vásárolgatni, ott vannak emberek, és a pézköltés mindig felvidít:)
12/14 anonim válasza:
Még csak 5.5 hónapos a lányom és egész jól bírom. Azt hittem sokkal nehezebb lesz, mert munkamániás voltam, meg kereskedelemben dolgoztam ahol ugye sok az ember. Persze ha hirtelen lenne egy anyuka barátnőm aki itt lakik a közelben, nem ellenkeznék :) (Szigethalom)
13/14 anonim válasza:
Anyukámat tavaly elvesztettem, apukámat max. hetente egyszer látom, kb. 5 percre. A tesómékat átlag 2-3 hetente, szintén max. 10 percre, csak ha véletlenül összefutunk valahol a városban. De nem jönnek soha.
A férjem délután 5 körül ér haza, sokszor kint dolgozik még a műhelyben.
Nehéz, de mostanra már igyekszem feltalálni magam. Sokat csavargunk a babámmal, megyünk vásárolni, sétálni, néha csak plázázni kicsit.
Meg van egy szintén babás házaspár, akikkel össze tudunk járni. És van olyan, hogy amikor a férjem kint dolgozik, akkor én összeszedem a manót, és átmegyek hozzájuk.
10 hónapos kislány anyukája
14/14 anonim válasza:
Az én régi "barátaim" az ajtót sem nyitják rám, mióta megszületett a fiam. Szóval kettesben vagyunk a gyerkőccel, apa sokat melózik, nagyszülők 300km-re. Újpesti vagyok, 30 éves. Ha van kedved irj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!