Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz vele holnap éjjel?

Mi lesz vele holnap éjjel?

Figyelt kérdés
Nagy örömünkre a 4 hónapos kisfiúnk 3 napja átaludja az éjszakákat,hál istenek ha elalszik nem zavarják a zajok Pl:tévé,beszélgetés stb. Na de holnap éjjel itt a környéken és itt a szomszédban is tuti,hogy 5 percenként durrogtatni fognak valamit!Vajon felfog rá ébredni?
2011. dec. 30. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
neke anno nem ébredt fel akkor volt4 hónapos. no para!
2011. dec. 30. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik gyerekem felébred rá, a másik meg alszik, mint a tej, ezt nem tudhatod előre. Mindenesetre állj készenlétben, mert eléggé meg tudnak tőle ijedni.
2011. dec. 30. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az első szilveszteri éjszakánk én paráztam túl, a picit egyáltalán nem foglalkoztatta. Akkor volt 7 hetes. Éjfélkor, mikor mindenhol csak a durrogás, és a kutyaugatás úgy aludt mint a bunda. HIdd el, ha álmos úgyis aludni fog.
2011. dec. 30. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
az első szilveszterén négy hónapos volt a fiam,nem zavarta,a másodikon volt ugye 16 hónapos,szintén nem zavarta.remélem most sem fogja
2011. dec. 30. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk már tegnap is elkezdte valamelyik okos a durrogtatást, a gyerkőc édesdeden aludt, engem jobban zavart.
2011. dec. 30. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyáron egy közeli gyárnál volt céges buli, iszonyat nagy tűzijátékkal. Én szó szerint felijedtem, annyira hangos volt. Az akkor 5 hónapos lányom meg úgy aludt, mint a bunda. Így most nem aggódom annyira. :)
2011. dec. 30. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

szia

a fiam 7 hetes volt első szilveszterén, simán végigaludta az éjszakát. A lányom 10 hós volt, vele som volt gond.

Én úgy vettem észre, h az éjszakai zajok nem zavarják a gyerekeimet, lehet az szirénázó autó, tüzijáték, vihar. Nappal sokkal könnyebben felébrednek minden hasonlóra.

2011. dec. 30. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Amúgy jó az alvókája,de majd meglátjuk:-)Boldog Újévet Mindenkinek!!
2011. dec. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!