Holnap kezdjük az ovit. A borostyán láncot vegyem ki a nyakából vagy maradhat, mennyire fog védeni ha csak éjjel van rajta?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 09:58
1/9 anonim válasza:
Mitől véd a borostyánlánc?Egyáltalán nem értem!
2/9 anonim válasza:
Nagyon veszélyes gyerekközösségben. Nem fogják szerintem megengedni az óvó nénik sem.
3/9 anonim válasza:
Para mami!:) Borostyan nyaklanc, tenyleg mire jo?
Egyebkent nalunk nics semmi szabaly nyaklanc viselesere. En azert levennem, mert beakadhat, valamelyik masiknak megtetszik megcsavarja, nem nezek oda, megfojtja. Nem tudom, nem hangzik tul biztonsagosnak.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is vedd ki a nyakából!
6/9 anonim válasza:
A borostyánlánc nem a fogfájásra jó, amikor jön a foguk??!!
Amúgy vedd le, mert véletlenül megfolythatják vele!
8/9 A kérdező kommentje:
Nemcsak fogzásra hanem nagyon jó immun erősítő is.Nem volt torokgyulladása mióta hordja előtte minden hónapban szaladtunk 39fokos lázzal.
2011. márc. 7. 15:45
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én fiam soha az életében nem hordta (már majdnem 2 éves) és gond nélkül vészeltük a fogzást is és beteg is csak egyszer-kétszer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!