Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerkőcötök mellett...

2 éves gyerkőcötök mellett ott meritek hagyni az alvós állatkáját? Ott maradhat vele? Mindég úgy alszik el, hogy átöleli.

Figyelt kérdés
Kisfiam most kezdett el plüss állattal aludni, egy nagyobb macival. De amikor elalszik akkor kiveszem mellőle, és a kiságy mellé teszem.Ha kell neki, eléri mert le van szedve a rács.
2011. febr. 15. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 21 hónapos, már hónapok óta egy puha macival alszik, nem veszem ki ha elalszik. Szerintem nem lehet tőle semmi baja.
2011. febr. 15. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal nincs gond, ha ennyire ragaszkodik egy kis plüsshöz, az én kisfiamnak egy pizsamás kisegere van, de én nem szoktam kivenni mellőle.
2011. febr. 15. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Régebben én is mindig kivettem, de már egy ideje(kb.16 hónapos kora óta) bent hagyom neki a plüss kutyáját és a Mickey egeret,emellett van még neki egy pelusa is. 20 hónapos a kisfiam.
2011. febr. 15. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez abszolút nem gond, ne aggódj emiatt. Ha egy gyermek nem pótcselekvésre használ bizonyos tárgyakat, akkor semmiképp nem szabad megfosztani tőle. Az én ikreim mindent megkapnak, a szeretettől az anyagi biztonságig, mégis kell nekik alváskor a megszokott kis plüss állatka. Ez nem baj. Ja, és 4 évesek múltak.
2011. febr. 15. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
az enyém most 19 hónapos, de már nagyon régóta egy majommal alszik, (1 évesen már biztos azzal aludt) ez ugyan nem nagy, de mostanában megszerette a mackót, és a Mazsolát is, (ezek már nagyobbak) és a délutáni alváshoz az egész bandát bepakolja magának :) nekem eszembe se jutott kivenni őket, hiszen szereti, ölelgeti őket, az alvásban meg úgy vélem nem zavarják
2011. febr. 15. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
A kislányom 3 és fél éves, 2 hónapos kora óta mellette van alvásnál a macija. Mindenhova vinnünk kell, Bori a neve. Nagyon szereti, ölelgeti és puszilgatja. Azt mondja, hogy a Bori az nem játék. Néha az sem mindegy hogy hogyan fogjuk meg, mert az szerinte "fáj neki". Szerintem nem baj, hogy így ragaszkodik hozzá, majd kinövi. Nekem is volt egy macim, még alsós koromban is azzal aludtam. :) De egyszer csak elmaradt, még a mai napig megvan.
2011. febr. 15. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Kisfiam mostanában egy egész állatkerttel megy aludni. Van egy morzsolgató kendője, anélkül nem alszik és mellé mindig választ még 2 nagy méretű plüsst és még kettő van az ágyában. Amikor elalszik a kettő nagyot kiveszem, a többi marad.
2011. febr. 15. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a "Macimaci" mindig ott kell hogy legyen, meg a kacsa..meg a víziló..meg a zebra..meg Garfield..meg a fél állatkert:D
2011. febr. 15. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is egy plüss párnával alszik. Nem szoktuk tőle elvenni, mert ha éjjel esetleg megébred, keresi és vissza is alszik vele.

15 hónapos.

2011. febr. 16. 07:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor én is mellette hagyom, köszi. Nem mertem, nehogy megfulladjon vagy valami.
2011. febr. 16. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!